Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 1 + 8 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

CiU Gimenells


Albert Aldavert FèrrizAlbert Aldavert Fèrriz
CiU


Nascut a Gimenells el 1953. Arquitecte Tècnic. Màster amb taxacions per la UPC. Despatx professional d'Arquitectura i Enginyeria a Rosselló. Divorciat, amb parella. Dos fills amb estudis universitaris, un d'ells, l'Albert també vinculat a la construcció i l'Àfrica amb la llicenciatura de Dret. Tinc domicili a Gimenells on resideix el gruix de la meva família, part de la família paterna es resident a Alcarràs d'on era natiu el meu pare.


- Què l'ha portat a encapçalar la llista i per tant, aspirar a l'alcaldia?

No es la primera vegada que em presento. Ja fa quatre anys que un grup de gent que estimem Gimenells ens vam presentar per intentar canviar el caire unipersonal i dictatorial que anava agafant el nostre Ajuntament governat amb majoria per formacions del PP primer i de Ciutadans aquesta última Legislatura. Avui dia aquest caire s'ha fet mes intens i ens dona forces per tornar a intentar el que nosaltres creiem indispensable pel futur de Gimenells: UN CANVI POSITIU.


- En què es basarà la seva gestió política?
Volem fer una gestió basada en la transparència i l'honestedat , en el servei a les persones. Sumant totes les forces humanes i materials, que en son moltes i que les tenim al Municipi. S'haurà de treballar de valent i amb imaginació perquè les èpoques de les obres monumentals s'han acabat per molt temps.


- Quines són les principals propostes de la seva candidatura?

Aconseguir, ja tenim el compromís del Conseller Recoder, que les carreteres del nostre terme passin a ser propietat d' un Organisme Oficial (Diputació o Generalitat) i deixin de pertànyer a la Confederació H. E.
Ampliar el casc urbà per tal de crear nous solars edificables ja que avui dia no n'hi ha cap.
Re ubicar grups socials i dignificar les seus actuals. Jubilats, mestresses, joves, etc. Recuperació de la Caserna de la Guardia Civil per convertir l'edifici en el centre dinamitzador de les activitats culturals del poble. Millorar les instal·lacions esportives. Etc. Etc. ..........


- Quin paper desenvoluparà en cas de no sortir vencedor de les eleccions?

Continuarem 4 anys mes a l'oposició.


- Està disposat a pactar amb algun altre partit?
SI amb el partit que durant quatre anys ha patit amb nosaltres la intolerància del equip unipersonal que ocupa l'alcaldia de Gimenells, mai amb aquest Partit que presumeix del mes ranci espanyolisme.

 

 

Programa electoral