Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 10 + 5 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Publicitat a l'Altanto

Què és l'Altanto!! ?

Altanto!! és una revista bimestral i gratuïta d’informació general que s’ha convertit en publicació de referència del Baix Segre. L’Altanto!! té un espai a la xarxa a www.altanto.cat on s’informa cada dia als internautes dels fets més rellevants.

Té un format de 21x28 cm a tot color i compta amb diverses seccions pensades per tots els públics, des de l’apartat d’esports, salut o oci i cultura fins a una secció de fotografies enviades pels lectors, les últimes novetats empresarials del territori o una entrevista a algú de la zona. Té de 20 a 32 pàgines i se’n imprimeixen 5.000 exemplars destinats a cobrir els gairebé 25.000 habitants que actualment formen la zona d’influència de l’Altanto!!. Val a dir que el projecte és molt ambiciós i vol arribar a distribuir-se a més pobles del Segrià.

A través del portal web s’arriba a més públic, ja que també s’hi inclouen informacions d’altres municipis. A més, l’internauta no només pot informar-se i comentar les notícies sinó que també pot gaudir d’una estona entretinguda accedint a la secció de vídeos. També es pot trobar l’Altanto!! al Facebook i al Twitter. 

 

Per què surt?

  L’Altanto!! neix a finals del 2009 amb la necessitat de cobrir un buit en promoció de PIMES a un preu assequible, tan a la revista com al portal web. Actualment, el públic objectiu de la revista Altanto!! és de 25.000 persones. Al portal web, s’hi registren unes 3.500 visites mensuals. El Baix Segre té una identitat pròpia i l’Altanto!! n’ha de ser el reflex, ja que no existeix una publicació similar al territori.

 

Quan surt?

Cada dos mesos i conté un recull de les informacions més destacades del Baix Segre. Es distribueix amb dispensadors personalitzats ubicats als llocs de més concurrència de cada poble. A més, a la pàgina web hi ha un apartat on s’indiquen els punts concrets on es pot aconseguir un exemplar.


A qui va dirigida?

Volem arribar a tots els públics del Baix Segrià, des del més petit al més gran. Per aquest motiu, tenim seccions que estan pensades per tothom: noves tecnologies, esports, receptes de cuina, remeis casolans, salut, oci i cultura o una dedicada exclusivament al lector per a que opini, es queixi o agraeixi alguna cosa.

 

On puc trobar la revista Altanto!! ?

- Aitona
- Albatàrrec
- Alcarràs
- Gimenells i Pla de la Font
- Granja d'Escarp
- Maials
- Massalcoreig
- Montoliu de Lleida
- Sarroca de Lleida
- Seròs
- Soses
- Sudanell
- Torres de Segre


Em vull anunciar, què faig i quant val?

Podeu veure les tarifes de publicitat de la revista impresa fent clic aquí.

També podeu veure una mostra online de l'última edició de la revista aquí

Si esteu interessats en promocionar la vostra empresa en les nostres pàgines, podeu contactar amb nosaltres mitjançant el telèfon, l’e-mail o també podeu passar-nos a veure per Alcarràs...


REVISTA ALTANTO!!

publicitat@altanto.cat

www.altanto.cat
Tlf. 973 736 118
Travessia de Sant Bartomeu 2, esc 3 1r 1a
Alpicat (Lleida)