Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 104Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 3 + 8 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

La plaça Ricard Vinyes es queda sola

1 fotos

Després de prop de 3 setmanes acampant a la plaça Ricard Vinyes, els indignats de Lleida han decidit en assemblea deixar de pernoctar a la plaça un cop creuen que l'impacte social ha estat prou fort. Això no significa que el moviment 15M deixi de tenir activitat, sinó que cada dia es continuaran fent les assemblees al mateix lloc i tenen previst de passar-hi la nit el 15 de cada mes. El mateix passa a Barcelona, on el gran nombre de persones concentrades a la plaça sumat al cansament dels que hi són fa que cada cop sigui més difícil organitzar assemblees tan multitudinàries. A Madrid queda pendent ja que per la forta pluja ahir al vespre no es va poder celebrar l'assemblea i està prevista per aquest vespre. És probable que també anunciï el final de l'acampada.

Paral·lelament a aquestes accions, l'acampada de Lleida vol dur a terme un acte de protesta simbòlica pel desallotjament forçat que van protagonitzar els Mossos d'Esquadra el passat 27 de maig. Segons el moviment, van patir una operació de neteja i higiene "i els hi volem tornar el favor, d'una manera cívica i sense violència per diferenciar-nos d'ells". Per aquest motiu, pel proper dia 11 de juny, quan es constitueix l'ajuntament de Lleida, han convocat una escombrada pacífica per mostrar el seu rebuig a la classe polític. També es preveuen actuacions musicals un cop acabada la mobilització.

De la mateixa manera, pel proper 19 de juny, el moviment Democracia Real Ya està fent una crida a tots els indignats perquè aquest dia surtin al carrer amb la mateixa força i defensant les mateixes idees amb les que van mobilitzar-se el 15 de març. Serà una setmana després que se signi el Pacte de l'Euro i les protestes aniran en contra les reformes laborals i de les pensions i de les lleis injustes com l'electoral o la hipotecària.

Data de Publicació 05 Juny de 2011
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " acampadalleida , Lleida , spanishrevolution "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.