Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 6 + 1 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

L'AMPA de l'IES Alcarràs demana que els menús del menjador siguin més gustosos

Sembla que la dieta d'enguany agrada més als alumnes

1 fotos

Seguir una dieta equilibrada és una qüestió que cada cop preocupa més a la societat. I si es tracta a més d'un jove en etapa de creixement, encara amb més motiu. Aquesta preocupació és la que tenen els pares i mares dels alumnes de l'IES Alcarràs, que han vist com els seus fills no s'han mostrat satisfets amb els menús del menjador escolar, distribuïts per l'empresa Alessa, durant el curs passat. Asseguren que són nutricionalment correctes i equilibrats, però que no tenen en compte el gust. És per aquest motiu que demanaran a Ensenyament que vetlli per a que es compleixin els protocols i que l'empresa responsable, sigui quina sigui, segueixi la paleta de sabors. Cal destacar, que després d'unes setmanes de classes, sembla ser que la dieta agrada més als alumnes i l'AMPA continuarà vetllant perquè així sigui.

Després d'una enquesta realitzada als alumnes, l'AMPA va descobrir que els joves no estaven satisfets amb l'alimentació rebuda. Els membres de la junta van decidir fer torns per anar a comprovar in situ què era el que estava passant. Finalment, van corroborar que els menús eren totalment correctes, però el sabor no agradava als joves, que optaven per complementar l'àpat amb brioxeria o llaminadures del bar. Fins i tot, alguns alumnes de Soses i Torres anaven a dinar a casa seva tot i tenir el servei gratuït.

El president i vicepresidenta de l'AMPA, Juanjo Vilaseca i Anna Alepus, van explicar a aquesta revista que tenen previst contactar amb Ensenyament per comentar els resultats de l'enquesta realitzada i per exigir que sigui el propi departament qui faci complir la paleta de sabors a l'empresa responsable.

 

 

Data de Publicació 20 Setembre de 2011
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Alcarràs , alimentació , centres educatius "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.