Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 4 + 8 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

'La manipulación es el motor de este sistema insostenible'

Pablo Hasel es defensa de les acusacions d'enaltiment del terrorisme i acusa als mitjans de comunicació

  • www.myspace.com
1 fotos

No tot és el que sembla o el que alguns volen fer veure. Sovint, les informacions que ens arriben són vertaderes, però incompletes i tretes de context. És el que podria haver passat amb el cantant Pablo Hasel, detingut la setmana passada per presumpta apologia del terrorisme. Als mitjans de comunicació van aparèixer fragments de les seves cançons com "No me da pena tu tiro en la nuca, pepero [...] No me da pena tu tiro en la nuca banquero [...] No me da pena tu tiro en la nuca millonario", entre altres, mentre l'opinió pública l'etiquetava com a "terrorista" i el mirava amb totes les connotacions del terme. Alhora, les xarxes socials criticaven la detenció i s'organitzava a Lleida i a Madrid una marxa com a símbol de protesta a l'arrest del raper lleidatà. 

Pablo Hasel està en llibertat provisional i ha d'acudir cada 15 dies als jutjats. Ha estat ell mateix qui ha publicat un comunicat precisament al blog que es va crear per mostrar el rebuig a la seva detenció. En ell explica la cronologia dels fets i critica la seva detenció. "No soy yo quien apoya bombardeos en colegios y hospitales", "Sólo faltaría que encima no pudiéramos cabrearnos cuando nos recortan los derechos y pretenden que seamos sus robots" o "La manipulación es el motor de este sistema insostenible" són només algunes de les afirmacions que s'hi poden llegir.

D'aquest mateix comunicat es desprèn que només van deixar dormir a Hasel mitja hora abans de ser jutjat a l'Audiència Provincial i que el registre del seu domicili va durar 3 hores. Un cop jutjat, al sortir de la sala l'esperaven els periodistes, que li van preguntar si ell enalteix el terrorisme i al que Hasel va contestar: "son el PP y el PSOE quienes lo hacen apoyando guerras en el tercer mundo y vendiendo misiles a los genocidas de Israel". Del terme terrorisme, Hasel assegura que és una qüestió que dóna per molt i afirma "no soy yo quien tiene cochazos de lujo y mansiones a costa de la explotación y de la miseria ajena, no soy yo quien mira hacia otro lado ante la injustícia, no soy yo quien quiere acabar con los servicios públicos". 

El que molts mitjans de comunicació tampoc publicaran és que a més Hasel va escriure una cançó en homenatge a les víctimes de l'11M on no s'interpreta precisament que hi estigui a favor.

 

Fragments complerts extrets de les cançons del raper Pablo Hasel


No me da pena tu tiro en la nuca pepero,
me da pena el que muere en una patera.
No me da pena tu tiro en la nuca socialisto,
me da pena el que muere en un andamio.
No me da pena tu tiro en la nuca banquero,
me da pena el suicida por la presión del sistema .
No me da pena tu tiro en la nuca millonario,
me da pena el que duerme hambriento en un banco.

 


Data de Publicació 09 Octubre de 2011
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " delictes , Lleida , música , mitjans de comunicació "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.