Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
 • AVUI:
 • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 7 + 4 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

Més freqüència d'autobusos dels pobles del Baix Segrià cap a Lleida

Els canvis afectaran la línia Lleida-La Granja d'Escarp

  El Departament de Política Territorial i Obres Públiques (DPTOP) impulsa, a partir d'aquest dilluns 8 de febrer, un conjunt d'actuacions que permetran millorar la línia d'autobús que comunica diversos municipis del Segrià amb Lleida. En concret, es tracta de la línia Lleida-La Granja d'Escarp i la Lleida-Ivars de Noguera. Aquestes millores provocaran per una banda, la modificació dels actuals horaris i per l'altra la incorporació de més autobusos. Cal destacar que aquestes actuacions formaran part del sistema tarifari integrat de l'àrea de Lleida i que coincideixen amb la incorporació de la nova concessió del servei a l'empresa Miguel Gamón SL.

  En aquest sentit, la línia que comunica la capital del Segrià i els municipis d'Alcarràs, Soses, Aitona, Seròs, Massalcoreig i la Granja d'Escarp, incorpora 4 noves expedicions conjuntament amb un seguit de modificacions horàries. Les noves sortides es concreten en:

  Seròs-Lleida: s'amplia la freqüència d'aquest recorregut amb una sortida des de Seròs a les 18.30 hores de dilluns a divendres feiners, una expedició des de Lleida amb direcció Seròs a les 17.45 hores de dilluns a dissabtes feiners, i dues expedicions més des de Lleida de dilluns a divendres feiners a les 14.00 hores i a les 19.00 hores.

  Alcarràs-Lleida: en aquest trajecte, l'expedició amb sortida des d'Alcarràs a les 12.00 hores, que fins ara s'oferia de dilluns a divendres feiners, ara passa a prestar-se també els dissabtes feiners.

   

  Feu clic als documents adjunts per consultar els nous horaris
  La Granja d'Escarp - Lleida
  Ivars de Noguera - Lleida

   

  Data de Publicació 07 Febrer de 2010
  Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
  Més notícies sobre " Aitona , La Granja d'Escarp , Lleida , Massalcoreig , pobles del Segrià , seguretat vial , Seròs , Soses , transport i mobilitat "

  ** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.