Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 3 + 2 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

Un dia que fa història

ETA anuncia que abandona l'activitat armada i troben mort el dictador Gaddafi

1 fotos

El 20 d'octubre de 2011 passarà a la història com el dia que la banda terrorista ETA va anunciar l'abandonament definitiu de les armes i en que es va confirmar la mort del dictador libi Moammar al-Gaddafi. Avui, els mitjans de comunicació se'n fan ressò a les seves portades, mentre recullen també les declaracions dels diversos dirigents polítics com el president del Govern José Luís Rodríguez Zapatero o del Lehendakari Patxi López.

ETA ha fet públic el comunicat (versió paper / arxiu audiovisual) a través d'una memòria USB que va fer arribar al diari Gara. En ell reconeixen el pes de la conferència de pau celebrada a Sant Sebastià la setmana passada i asseguren que "la resolució acordada reuneix els ingredients per una solució integral del conflicte". Cal destacar que aquesta resolució ha estat acceptada per l'esquerra abertzale. La banda terrorista també fa una crida als governs espanyol i francès per tal d'obrir un procés de diàleg que resolgui les conseqüències del conflicte, mentre que recorda els presos polítics i passa per alt les 829 víctimes mortals causades al llarg de tots aquests anys.

D'altra banda, avui Líbia celebra eufòrica la mort del seu dictador Moammar al-Gaddafi. Les causes de la defunció no queden clares, tot i que la OTAN hi tindria alguna cosa a veure. Les fotos apunten a un tret al cap com la causa de la mort del dictador, que acaben amb 42 anys de dictadura i 8 mesos de guerra. Està previst que en els propers dies es proclami el nou govern que ha de dirigir el país.

 

 

Data de Publicació 20 Octubre de 2011
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " defuncions , Espanya , internacional "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.