Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 2 + 6 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

Les supersticions de l'11-11-2011

1 fotos

S'acabarà el món? Es produirà alguna catàstrofe? Algun esdeveniment còsmic important? Això és el que es pregunten els profetes i els supersticiosos de les dates. I és que demà és 11 de novembre de 2011 (11-11-11).

Si fem un repàs a la nostra història recent, trobem diversos fets ocorreguts que coincideixen amb el dia 11. L'11 de setembre de 2001, dos avions van estavellar-se contra les Torres Bessones dels Estats Units d'Amèrica en nom de la banda terrorista Al Qaeda. Tres anys més tard, tenia lloc l'11-M a l'estació d'Atocha de Madrid, també obra d'Al Qaeda. Més recentment, hem vist com l'11 de gener del 2010 un terratrèmol sacsejava Haití deixant el país devastat i fa uns mesos, també en un 11-M, tenia lloc el terratrèmol del Japó i posterior fuga radioactiva a les centrals nuclears del país. La coincidència d'aquests esdeveniments en dies 11 pot ser pura casualitat o, com diuen alguns, el dia 11 cal estar alerta. 

La indústria del cine ha sabut treure rendiment a aquestes idees i aprofita demà per estrenar la pel·lícula 11-11-11, que precisament parla d'aquesta profecia. El sorteig de la ONCE també treu suc d'això i celebra un sorteig especial, mentre que alguns asseguren que Anonymous utilitzarà aquesta data per atacar la xarxa social Facebook. 

Però el cert és que un cop s'acabi el dia tots recordarem la frase: "Al 2000 també s'havia d'acabar el món i no va passar res". Esperem que demà passi el mateix.

 

Data de Publicació 09 Novembre de 2011
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " cinema , loteria , successos "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.