Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 8 + 3 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

Eleccions Generals 20-N. Reptes del nou Govern

1 fotos

Queda poc més de 48 hores per a que comenci la jornada electoral d'aquest diumenge 20 de novembre. Són uns comicis peculiars ja que ens trobem en una situació econòmica molt delicada i són els polítics els qui han de donar solucions a aquest problema. A més, la ciutadania sembla estar cada cop més descontenta amb la seva tasca, només cal que pensem en la creació del Moviment 15-M amb col·lectius de totes les edats, ideologies i opinions.

La crisi econòmica s'ha convertit en la principal preocupació de la ciutadania. La taxa d'atur no descendeix i estem a punt d'arribar als 5 milions d'aturats, una xifra que es tradueix en una vintena de desnonaments cada dia. A més, un de cada cinc catalans és pobre, és a dir, viu amb menys de 640 euros mensuals. La reforma laboral aprovada per Zapatero no ha servit per crear més llocs de treball i ara li tocarà al nou govern estimular l'economia i crear ocupació.

Europa també té la vista posada a Espanya. Hem de complir amb les seves exigències per reduir la despesa. Però és clar, reduir la despesa alterant el més mínim les prestacions socials com les pensions, subsidis, ajudes familiars, etc. Tot això sense deixar de banda la relació Catalunya-Espanya, que en les darreres setmanes ha arribat a situacions incòmodes com la sentència del Constitucional d'eradicar el model educatiu català.

La nota positiva de tot això és que si tot continua el seu curs, el terrorisme d'ETA ja no serà una qüestió de primer ordre.

 

Candidats i candidatures al Congrés dels Diputats i al Senat per Lleida

 

 

Data de Publicació 17 Novembre de 2011
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " eleccions , Espanya "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.