Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 7 + 8 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

Els pobles del Baix Segrià aporten més de 15.000 euros per la Marató de TV3

Un any més, es demostra la solidaritat d'aquesta comarca

  • Associació de Dones La Granja d'Escarp
  • Associació de Dones La Granja d'Escarp
  • Associació de Dones La Granja d'Escarp
  • Associació de Dones de Puigverd de Lleida
  • Associació de Dones de Puigverd de Lleida
5 fotos

En concret han estat 17.664 euros comptabilitzats al tancament d'aquesta revista. Tots han aportat el seu gra d'arena amb espectacles, subhastes, sorteigs, xocolatades, escales-en-hifi...amb un únic objectiu: aportar fons per la Marató de TV3 sobre les malalties minoritàries. Els dies escollits per dur a terme les activitats van ser diversos, n'hi ha que van escollir uns dies abans, com en el cas dels jubilats de La Granja d'Escarp o de les Mestresses de Massalcoreig, o dies després, com Montoliu de Lleida o Seròs. El poble que va recaptar més diners va ser Maials amb 4.200 euros gràcies al sorteig organitzat per les Mestresses de Casa el Caliu i l'associació La Societat d'una cistella amb productes de gent del poble, de la xocolatada i del bingo.

El municipi d'Aitona tampoc es va quedar curt i va aconseguir 3.072 euros entre les entrades del partit de futbol Aitona-Alguaire, l'entrada al pavelló per veure les activitats programades com exhibició de balls i karaoke, el bingo i el sorteig dels lots confeccionats pels comerços i empreses. A Albatàrrec van recaptar gairebé 1.000 euros gràcies al treball de l'associació de Dones i Àgates, que van vendre regals de Nadal. Un total de 914 euros s'han comptabilitzat a Alcarràs de les activitats del Pavelló Poliesportiu i de l'escala-en-hifi a càrrec dels joves del poble. Gimenells va organitzar una festa amb ball, teatre, percussió i bingo amb molt bons resultats: 1.100 euros. La mateixa quantitat van aconseguit recaptar a La Granja d'Escarp gràcies a les dues edicions del bingo organitzades pels jubilats i a la xocolatada i sorteig de diversos productes organitzat per l'associació de Dones.

Qualsevol excusa és bona per recollir fons per la Marató. Així, les Mestresses de Massalcoreig van aprofitar que feien la matança del porc per sortejar productes. A banda d'això, l'Ajuntament va organitzar una porra pel partit del Barça Madrid a més de sortejar petits lots de Nadal. Però qui guanya el premi a la originalitat és sens dubte Montoliu de Lleida. La col·laboració de tots els veïns va ser clau per recrear un casino dels anys 20 amb els personatges de l'època com l'Al Capone, la poli, la màfia i Los Intocables, entre altres. Les paròdies i el cabaret també hi van ser presents i tampoc hi va faltar coca i magdalenes cuites en un forn obert per l'ocasió i treballs manuals aportats per un col·lectiu de dones. En total, 1.500 euros per la Marató de TV3.

Com que la informació també és important, a Puigverd de Lleida van comptar amb MªÀngels Molló, metge de família i membre de la fundació de la Marató que va fer una xerrada sobre les malalties minoritàries. Sílvia Masip, infermera de la residència d'avis d'Alcarràs, va dur a terme la mateixa tasca pel públic de Seròs. A Puigverd també van celebrar una xocolatada i una torronada a Seròs. Amb tot, van recollir 930 euros a Puigverd i 500 a Seròs. A Soses l'associació de Dones va organitzar una xerrada sobre protocol a taula i després es va sortejar un pastís. Amb tot, van recaptar 800 euros. Un dia abans de la Marató, el poble de Sunyer va organitzar una escala-en-hifi, de la qual en van sortir 750 euros per les malalties minoritàries. I finalment, a Torres de Segre van recaptar 1.000 euros gràcies al sorteig d'un dels quadres finalistes del concurs de pintura de la Festa Major.

Al tancament d'aquesta revista, la Marató de TV3 tenia recol·lectats 6.010.366 euros. Un cop més es demostra la implicació de Catalunya en causes com aquesta i en concret, dels pobles del Baix Segrià.

 

Data de Publicació 11 Desembre de 2009
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Aitona , Albatàrrec , Alcarràs , associacions de dones , associacions de jubilats , festes i celebracions , Gimenells i Pla de la Font , La Granja d'Escarp , Maials , Marató de TV3 , Massalcoreig , Montoliu de Lleida , Puigverd de Lleida , Seròs , solidaritat , Torres de Segre "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.