Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 6 + 1 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

Finalitzen les obres de millora de la carretera L-800 entre Alcarràs i Vallmanya

Feia més de sis anys que l'Ajuntament d'Alcarràs les demanava

2 fotos

Han calgut més de sis anys, però la constància ha donat els seus fruits. Per fi la carretera L-800 entre Alcarràs i Vallmanya té les condicions adequades. El Govern de la Generalitat ja preveia aquestes obres per l'any 2003, però va ser ajornada en infinites ocasions. Es preveia també que la proposta s'inclogués als pressupostos per al 2008, però no va ser així. Fins i tot l'Ajuntament d'Alcarràs es va oferir per encapçalar protestes de caràcter públic en símbol de protesta i indignació pel que consideraven un perill pels usuaris, una discriminació per part de l'Estat i de la Generalitat de Catalunya i una decisió "nefasta".

Però tot arriba. El passat 4 de desembre van finalitzar les obres de millora en aquest tram de carretera d'11 km que han comportat un pressupost de 6,5 milions d'euros. Les tasques van consistir en eixamplar la calçada dels 6 metres d'amplada que tenia als 8 actuals, amb dos carrils de circulació de 3,5 metres d'amplada i vorals de 0,5 cadascun. També s'han millorat els revolts, s'ha rectificat la rasant en diferents trams de carretera i s'ha renovat el paviment. El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, va visitar el tram acompanyat de l'alcalde d'Alcarràs, Gerard Serra.

Cal destacar que aquest tram de carretera és molt concorregut per veïns i veïnes de la zona que accedeixen als seus camps, granges o masos, a més de ser la via que comunica Alcarràs amb Gimenells. D'altra banda, és el punt de connexió amb el Circuit d'Alcarràs, fet pel qual ha augmentat notablement el trànsit en els darrers anys.

Data de Publicació 06 Desembre de 2009
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " ajuntaments , Alcarràs , carreteres , obres , seguretat vial "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.