Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 8 + 4 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

Avui s'instaura la velocitat variable a l'AP-7 l'AP-2 i la B-23

1 fotos

Després d'una setmana de proves avui entra en funcionament la velocitat variable a l'AP-7, l'AP-2 i la B-23 en el tram Martorell-Molins de Rei-Diagonal.

El conseller d'Interior, Felip Puig, ha destacat els "beneficis contrastats" de l'apliacació de la velocitat variable, com a eina que permet "una millor gestió de la mobilitat, un estalvi del consum, una major comoditat en la conducció, una disminució de la contaminació i una reducció de la sinistralitat". Puig també ha subratllat que aquest model de regulació del trànsit l'apliquen els països més avançats de la Unió Europea i que representa "una rendibilitat econòmica, social i d'actitud". Segons el conseller, la implantació de la velocitat variable contribueix a una gestió "molt més moderna i segura" i a un estalvi de temps per als conductors, que pot oscil·lar entre un 5% i un 8% de mitjana.

D'altra banda, el director de l'SCT, Joan Aregio, ha destacat que és molt important que els conductors i les conductores respectin el nou sistema de velocitats en el tram AP7/AP-2/B-23 de Martorell a Molins de Rei. Aregio ha explicat que la velocitat variable permet "entrar en la trama urbana d'una manera més fluïda". Segons Aregio, el calendari d'ampliació de la velocitat variable a altres eixos viaris dependrà de les disponibilitats pressupostàries i la següent via on es preveu que s'instal·li aquest model de gestió serà la B-20nord entre Santa Coloma de Gramenet i Tiana.

 

 

Data de Publicació 29 Gener de 2012
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " carreteres , Generalitat "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.