Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 9 + 8 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

Tot a punt en cas de gelades

1 fotos

Els equips de conservació de carreteres de la Diputació de Lleida estan preparats per intervenir en cas que es produeixin les precipitacions de neu i la forta baixada de temperatures que han anunciat els serveis meteorològics pels propers dies i que aquesta nit ja s'han fet notar en diversos punts de Lleida.

A hores d'ara, la Diputació de Lleida té una xarxa de carreteres de més de 834 quilòmetres i també actua per gel i nevades a moltes carreteres i camins de caràcter municipal, en la seva majoria a les comarques de muntanya.

Els equips de conservació de carreteres de la Diputació de Lleida van iniciar el servei de distribució de potassa per les carreteres el passat mes de novembre. No obstant això, les previsions que indiquen una forta baixada de temperatures i possibles precipitacions en forma de neu han posat en alerta els serveis tècnics per si s'han d'iniciar treballs extraordinaris de neteja de les carreteres davant la possible presència de plaques de gel.

Per tota la campanya d'hivern, els equips de conservació de carreteres disposen d'un contingent de 2.000 tones de potassa que posen a disposició d'ajuntaments, consells comarcals i pistes d'esquí. En aquest sentit, la Diputació cedeix els vehicles i la potassa i els ajuntaments els gestionen i en paguen el trasport. Les darreres hores la demanda de sal per part d'aquests ens locals s'ha incrementat lleugerament com a mesura de prevenció.

 

Data de Publicació 01 Febrer de 2012
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " carreteres , Diputació Lleida , meteorologia , pobles Baix Segre , pobles del Segrià "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.