Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 2 + 10 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

Enxampats dos lladres autors de 8 robatoris al Segrià

2 fotos

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dimecres dia 9 a dues persones per 8 robatoris amb força en finques agrícoles de Torres de Segre i Almatret. Els presumptes autors dels fets són Francisco IM de 51 anys, de nacionalitat portuguesa i veí de Lleida, i Dolores FM, de 46 anys, de nacionalitat espanyola i veïna de Puigverd de Lleida.

Els fets van passar la matinada de dimecres durant un control de pas que s'havia muntat, dins del Pla Operatiu Específic del Món Rural, en un camí rural que va de Torres de Segre a Sunyer. Passades les 3h els mossos van aturar una furgoneta ocupada per dues persones, la qual transportava nombrosos objectes de dubtosa procedència. Entre aquest material hi havia un transpalet, un carretó, un frigorífic, 4 bateries i estris d'instal·lacions de reg, entre d'altres. Els agents van inspeccionar els objectes per si podien estar marcats amb el nom del propietari i van descobrir que una de les bateries tenia un nom gravat. Gràcies aquesta inscripció i la col·laboració de la vigilant municipal de Torres de Segre, es va comprovar que part del material recuperat acabava de ser sostret d'una finca agrícola de Torres de Segre.

Davant aquests fets, es va detenir a les dues persones com a presumptes autores del robatori.

La investigació policial ha permès inculpar als detinguts l'autoria de 7 robatoris comesos en magatzems agrícoles i casetes de reg, situades en diferents punts del terme municipal de Torres de Segre, i 1 robatori en un magatzem agrícola d'Almatret.

Entre dimecres i dijous els mossos van efectuar una entrada i perquisició als domicilis dels detinguts, a la partida dels Quatre Pilans de Lleida i al carrer del Pou de Gel de Puigverd de Lleida, on van comissar una trentena d'objectes variats i estris agrícoles, que podrien ser de procedència il·lícita.

Part del material recuperat ja ha estat lliurat als seus legítims propietaris i la investigació continua oberta, donat que els detinguts poden estar relacionats amb altres robatoris similars.

Els detinguts passaran properament a disposició judicial al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia a Lleida. Dolores FM ja tenia antecedents

 

Data de Publicació 10 Maig de 2012
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " delictes , Mossos d'Esquadra , pobles del Segrià , robatoris , Torres de Segre "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.