Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 6 + 9 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

Alcarràs diu 'Prou robatoris'

4 fotos

"El robatori de dissabte ja va ser la gota que va vessar el vas". Així s'ha expressat un dels portaveus dels sometents d'Alcarràs a la revista Altanto!! en referència a l'onada de robatoris que últimament s'han registrat al terme. I és que si fins ara els delinqüents entraven a masos i finques per sostreure material agrícola, ara han passat a fer-ho a domicilis particulars arribant fins i tot a amenaçar els inquilins. És per aquest motiu que dissabte es va organitzar una manifestació totalment espontània que en menys d'una hora va reunir uns 300 veïns i veïnes sota el lema "Prou robatoris".

A plena llum del dia de dissabte, un individu de l'Europa de l'est va entrar per un magatzem del c/ la Bassa i va aconseguir ficar-se al domicili particular. Segons ha pogut saber aquesta revista, un dels fills, en Jordi Gòdia, va enxampar in fraganti al lladre a sota el llit i després d'un forcejament, el delinqüent va aconseguir escapar. Un grup de veïns el va perseguir fins que aquest va colar-se en un altre domicili saltant per la tanca. Un cop dins, va agafar un ganivet de cuina i va amenaçar a una mare i la seva filla, però per sort, va fugir, probablement al sentir-se acorralat. El lladre en qüestió encara no ha estat capturat i els Mossos d'Esquadra han informat a aquesta revista que la investigació continua oberta.

Arran d'aquests fets, les xarxes socials bullien i la indignació i sensació d'inseguretat entre els alcarrassins va acabar transformant-se en una manifestació multitudinària pel centre de la vila, organitzada pels sometents d'Alcarràs. La resposta va ser massiva i en menys d'una hora, uns 300 veïns i veïnes caminaven aquest dissabte al vespre darrera la pancarta "Prou robatoris".

L'ajuntament d'Alcarràs, per la seva banda, ha convocat una junta de seguretat amb caràcter d'urgència demanant la presència del conseller d'Interior, Felip Puig. Una convocatòria que, segons els sometents "si és d'urgència s'hauria d'haver convocat per diumenge a la tarda i a hores d'ara encara no sabem ni el dia". En aquesta línia, durant aquesta setmana s'instal·laran càmeres de videovigilància a l'interior de la vila perquè actuïn com a element dissuasiu i es preveu incorporar a la plantilla de la policia local un sergent dels Mossos d'Esquadra.

Aquest no és el primer robatori en un domicili particular que es produeix i la sensació d'inseguretat i de por entre els alcarrassins i alcarrassines sembla que va en augment.

 

 

Data de Publicació 13 Maig de 2012
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Alcarràs , delictes , mobilitzacions ciutadanes , Mossos d'Esquadra , robatoris , seguretat ciutadana , sometents "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.