Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 1 + 8 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

L'alcalde d'Alcarràs respon al conseller Puig

  • Manifestació de dissabte contra els robatoris
3 fotos

L'alcalde d'Alcarràs, Miquel Serra, lamenta que el conseller d'Interior, Felip Puig, hagi negat aquest dilluns que els robatoris a Alcarràs hagin augmentat i que hagi valorat l'índex de delinqüència a la localitat com a "raonablement bo". Segons dades de la policia local d'Alcarràs, mentre que de l'1 de gener al 30 d'abril de 2011 es van dur a terme 63 atestats per delictes i faltes, en el mateix període d'aquest 2012 se n'han fet 142. Segons la tipologia, les actuacions relacionades amb la propietat han estat, amb 122, les que més atestats han generat, seguides de les relacionades amb danys i furts.

"L'única manera de respondre al conseller és amb dades", ha explicat l'alcalde a la revista Altanto!!. "No acabem d'entendre les declaracions que ha fet", afegia. Amb tot, aquest diàleg s'ha produït a través dels mitjans de comunicació ja que tal i com ha explicat Serra, el conseller Puig a hores d'ara encara ara no s'ha posat en contacte amb el consistori alcarrassí per acceptar o declinar la invitació a la Junta de Seguretat Local, que tindrà lloc aquest dimecres al migdia. A més, l'alcalde ha recordat que fa poques setmanes Puig va assistir a una Junta de Seguretat protocol·lària a Les Borges Blanques i lamenta que no pugui assistir a aquesta que és de caràcter urgent i que respon a la voluntat del veïnatge, que reclama actuacions a l'Administració per frenar l'onada de robatoris. 

Referent a les declaracions del conseller d'Interior que afirmava que la petició de Serra responia a "altres motivacions", l'alcalde ha dit que ell no té cap deute polític i que "si hi ha altres motivacions, que digui quines són, ja que des de l'Ajuntament l'únic que volem és vetllar per la seguretat dels veïns", ha afegit.

 

Càmeres de videovigilància

D'altra banda, Serra ha volgut recordar que la instal·lació de les 17 càmeres de videovigilància és una actuació que ja fa mesos que estava prevista, però que els aparells no han arribat fins avui. En aquest sentit es preveu que durant aquesta setmana es col·loquin per tal de dissuadir els possibles delinqüents i si es dóna el cas, identificar-los.

 

Els sometents preparen una segona mobilització

En la mateixa línia, els Sometents d'Alcarràs, reunits aquest dilluns van acordar en primer lloc obrir un debat constructiu amb l'Ajuntament per tal d'oferir-se com a instrument per evitar l'incivisme i la delinqüència, aquest cop també dins la població i no només per les finques i masos del terme. En segon lloc, mantenir una reunió, ja concretada, amb el departament de Governació de Catalunya a Lleida amb la voluntat que el conseller Puig també hi assisteixi. Per últim, estant estudiant la possibilitat de dur a terme una manifestació durant aquesta setmana.

 

Data de Publicació 14 Maig de 2012
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " ajuntaments , Alcarràs , delictes , Generalitat , robatoris , sometents "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.