Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 0 + 8 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

Els delictes a Alcarràs no han augmentat

2 fotos

La quantitat de delictes i faltes que s'han produït a Alcarràs no ha augmentat. Així ho han manifestat conjuntament el delegat del Govern a Lleida, Ramon Farré, i l'alcalde d'Alcarràs, Miquel Serra, després de la Junta de Seguretat Local que ha tingut lloc aquest dimecres. Les estadístiques presentades pel consistori responen a actuacions del cos de la Policia Local, que sí que han augmentat, però les dades d'Interior -on s'inclouen actuacions de Mossos i Local- apunten fins i tot a una lleugera tendència a la baixa.

El delegat del Govern, també recolzat per l'alcalde, ha volgut explicar però que s'ha de distingir entre les estadístiques i les sensacions de seguretat de la ciutadania. En aquest sentit, ha remarcat que aquesta sensació d'inseguretat ha de ser combatuda amb la mateixa força que els delictes en sí. És per aquest motiu que de la reunió s'han extret 3 línies d'actuació. La primera consisteix en dir la veritat, és a dir, els delictes no han augmentat a la vila. En segon lloc, augmentar la presència policial i més encara durant la campanya d'estiu. I per últim, seguir amb els processos d'identificacions a persones i vehicles sospitosos. Farré ha explicat que a Alcarràs es produeixen unes 100 identificacions a persones i 50 a vehicles anuals. Pel que fa a detencions, en un any se'n han efectuat 36 i en el que portem d'any 13.

Amb tot, el delegat del Govern ha afirmat que "la seguretat a Alcarràs està garantida" i que estén la mà a l'alcalde per actuar ràpidament en cas que sigui necessari. 

Per la seva banda, Serra ha explicat que l'augment de les actuacions del cos policial alcarrassí respon a la gran feina feta per part de la local, sumat a la conscienciació de la ciutadania a l'hora de denunciar i d'un augment no dels delictes, sinó dels actes vandàlics

Per últim, la revista Altanto!! ha pogut saber que el cos dels Sometents d'Alcarràs no ha estat convidat a aquesta tercera Junta de Seguretat -en les altres dues sí que hi va ser present- en primer lloc pel seu caràcter d'urgència i en segon lloc perquè respon a actuacions que es refereixen a la seguretat dins el casc urbà i els Sometents responen a fets delictius que es produeixen en finques o masos del terme.

 

 

Data de Publicació 15 Maig de 2012
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Alcarràs , delictes , Generalitat , robatoris , seguretat ciutadana , sometents "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.