Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 2 + 6 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

Alcarràs registra el mateix nombre de robatoris a domicilis que l'any anterior

  • Manifestació de dissabte a Alcarràs
1 fotos

La quantitat de robatoris que s'han produït a domicilis alcarrassins és gairebé el mateix que fa un any. Així ho demostren les estadístiques consultades per aquesta revista, fet que demostraria que realment no han augmentat els robatoris a Alcarràs però sí la sensació d'inseguretat que tenen els vilatans. El caporal de la Policia Local d'Alcarràs, Ramon Bernat, ha refermat a la revista Altanto!! que les dades que va facilitar l'Ajuntament no responen a un augment dels delictes contra la propietat a la vila sinó un augment de volum de feina del mateix cos policial.

A l'hora de denunciar un fet delictiu, el ciutadà pot acudir a fer la denúncia a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Lleida o bé a la de la Policia Local d'Alcarràs. D'aquesta manera, si les dades de Mossos d'Esquadra -on també s'inclouen les de la Local- no han apuntat a un augment dels delictes al municipi alcarrassí, això significa que durant aquest període s'han dut a terme més denúncies davant la Policia Local que l'any anterior i menys davant els Mossos, però que en números generals, no s'han registrat més delictes ni faltes

Pel que fa a la idea que apuntava que els delinqüents havien passat d'actuar a finques i masos a fer-ho en domicilis, Bernat ha explicat que el perfil d'ambdós és totalment diferent i que el lladre de finques no és el mateix que el de les cases

El cap de la Policia Local d'Alcarràs ha explicat que, tot i que les xifres no sobresurten de l'habitual, aquesta sensació d'inseguretat podria respondre a un cúmul de circumstàncies i a una voluntat del poble perquè no es produeixin més robatoris, però que en tot cas, no significa que la delinqüència hagi augmentat perquè les xifres així ho demostren. 

Aquest divendres a les 21:00h tindrà lloc la manifestació pels carrers de la vila amb el lema MÉS SEGURETAT, PROU ROBATORIS!

 

 

Data de Publicació 16 Maig de 2012
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Alcarràs , delictes , Policia Local , robatoris , seguretat ciutadana "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.