Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 1 + 5 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

Unes 2.000 persones es manifesten per Alcarràs per demanar més seguretat al municipi

20 fotos

Alcarràs ha parlat aquesta nit i ho ha fet de manera contundent. Es calcula que unes 2.000 persones han sortit al carrer per demanar més seguretat i prou robatoris al municipi en una mobilització que ha sortit de la plaça del Mercat i ha finalitzat a la plaça de l'Ajuntament, on un portaveu dels sometents ha llegit un manifest.

Aquesta manifestació neix arran dels últims robatoris, sobretot els que han tingut lloc en interior de domicilis. En l'últim que es va produir a més, un dels propietaris va enxampar el lladre in fraganti i aquest posteriorment, en un altre habitatge, va posar un ganivet al coll a una dona.

Diverses pancartes han acompanyat també els manifestants, en les què es podia llegir consignes com "Tots som somentents", "Enduriment de les lleis" o altres dirigides directament al conseller d'Interior: "Sr Puig, si ens agafem la llei per la nostra mà, a nosaltres ens hauràs de parar".

En el manifest, llegit per Manel Ezquerra, un dels portaveus dels Sometents Alcarràs, s'han demanat 3 coses: en primer lloc, que el poder judicial apliqui les lleis en la seva major expressió i contundència; en segon lloc, que els controls policials siguin més contundents i eficaços; i per últim, que les administracions competents s'impliquin i facin actuar als cossos de seguretat. A més, han fet una crida a l'Ajuntament de la vila per anar junts en aquest objectiu de vetllar per la seguretat dels alcarrassins i alcarrassines.

L'alcalde de la vila, Miquel Serra, ha explicat a la revista Altanto!! que l'objectiu dels sometents i del consistori és comú, tot i que potser discrepen en la manera d'actuar. Serra ha afegit que les estadístiques no indiquen un augment de la delinqüència, però sí dels actes incívics i de vandalisme, fet que ha provocat aquest augment d'inseguretat. Per la seva banda, els Sometents Alcarràs asseguren que les estadístiques no són un reflex de la realitat. 

 

Arxiu de so de la lectura del manifest

 

 

 

Data de Publicació 18 Maig de 2012
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Alcarràs , mobilitzacions ciutadanes , robatoris , seguretat ciutadana , sometents "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.