Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103



Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 5 + 2 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

Les obres del Parc del Saladar ja han començat

3 fotos

Sembla que sigui un somni. Després d'anys de reivindicacions, cartes a Ensenyament i als mitjans de comunicació, cassolades, pancartes, mocions a favor per part de l'Ajuntament d'Alcarràs i fins i tot dibuixos fets pels mateixos alumnes, ja han començat, per fi, les obres de la segona fase del CEIP Parc del Saladar d'Alcarràs. El compromís arriba, però arriba tard, i sobretot arriba després que la Generalitat enganyés a l'AMPA d'aquesta escola amb promeses incomplertes.

Al gener de 2010 la situació en aquesta escola ja era insostenible, es feien classes a l'entrada i l'aula de psicomotricitat havia desaparegut. Al març del mateix any, el Govern d'entesa d'aleshores format per PSC, ERC i ICV-EUiA va aprovar una inversió de 3,5 milions d'euros per la segona fase. Al cap d'un any no s'havia posat ni una pedra. Un any després, al 2011, tornava la promesa que no es compliria: les obres començarien a l'abril i s'acabarien a finals d'any. Va arribar el nou Govern i la crisi en la seva màxima esplendor i la Generalitat amb Artur Mas al capdavant paralitzava les obres quan el projecte ja estava redactat. Finalment, la lluita incansable de l'AMPA d'aquest centre i dels governs municipals de CiU i ERC han aconseguit que la segona fase estigui inclosa als pressupostos d'aquest 2012. Les obres han començat i sembla que tot ha de seguir el seu curs i acabar-se al novembre. Amb un pressupost lleugerament inferior al que en un principi s'havia acordat, poc més de 2,6 milions d'euros, es preveu la construcció de les aules de primària i dels espais comuns com la cuina, la biblioteca i la sala d'informàtica, entre altres. 

Tot això sense oblidar que encara queda pendent una tercera fase que consistiria en la instal·lació de més aules i en retirar els actuals barracons que durant anys han servit per donar cabuda als més de 250 alumnes que actualment té aquest centre.

 

 

Data de Publicació 01 Abril de 2012
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Alcarràs , centres educatius , obres , Parc del Saladar "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.