Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 3 + 4 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

Torres augmenta la vigilància per la recollida de fruita

1 fotos

L'agent municipal de Torres de Segre ara també surt a patrullar per les nits. Ho fa des del passat 2 d'abril coincidint amb l'arribada de més veïns al poble per treballar durant la campanya de la fruita i també arran dels darrers robatoris produïts al Baix Segre. A més, des de l'Ajuntament han enfortit el vincle amb el cos dels Mossos d'Esquadra per tal que intervinguin en les situacions més complexes.

Aquesta mesura s'ha pres en el marc del dispositiu de seguretat d'estiu. L'objectiu és clar: vetllar per la seguretat dels habitants i tenir un punt d'informació en cas d'emergència. I és que durant els mesos d'estiu augmenten el nombre de robatoris en el nucli urbà i en les explotacions agrícoles, mentre que a partir del setembre baixen els delictes i la tasca de l'agent municipal es centra en atendre de forma més propera les necessitats dels veïns. 

Un exemple de la col·laboració entre aquest cos local i la policia autonòmica es va donar el passat 6 de juny quan en un control preventiu de robatoris que efectuaven l'agent municipal i el Mossos d'Esquadra a l'entrada de la vila, van aturar un vehicle amb 3 individus, els quals se'ls va detindre per un delicte contra la salut pública per dur 900 grams de marihuana, per tinença il·lícita d'armes i per furt. Els detinguts, de nacionalitat espanyola i veïns de Lleida, tenen 28, 22 i 19 anys.

 

Data de Publicació 12 Juny de 2012
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " agricultura, fruticultura, ramaderia , delictes , Policia Local , seguretat ciutadana , Torres de Segre "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.