Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 10 + 7 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

Els Sometents i l'Ajuntament d'Alcarràs marquen distàncies

Els pagesos critiquen el 'boicot' a la iniciativa de pràctiques d'estudiants de seguretat al poble mentre que el consistori assegura que ha estat Interior qui ha desaconsellat la proposta

  • Presentació de la inciativa al Centre Major d'Alcarràs
1 fotos

Els Sometents d'Alcarràs i el consistori alcarrassí mai han anat agafats de la mà, però darrerament sembla que aquesta relació de parella encara s'ha refredat més del que ja ho estava. El motiu, el boicot, segons els Sometents, al que s'ha vist sotmesa la iniciativa de col·laboracióamb uns estudiants de seguretat per la qual aquests farien pràctiques al costat de les patrulles dels sometents. D'aquesta manera els estudiants tindrien més experiència i els sometents es veurien reforçats amb més persones vigilant el terme. Una proposta, segons els pagesos, desinteressada que beneficiaria a ambdues parts. Però sembla ser que a Interior no els va agradar la idea i van posar-se en contacte amb l'artífex de tot això, el Mosso d'Esquadra i professor de seguretat privada a UGT, Jordi Palau, perquè abandonés el projecte ja que legalment un membre de la seguretat de l'Administració Pública no pot tenir relacions amb la seguretat privada. 

Després de tot aquest enrenou ha arribat l'intercanvi d'acusacions. Els Sometents no veuen del tot clar que les pressions hagin vingut només per part de la Generalitat, tot i que l'alcalde de la vila ha assegurat a aquesta revista que ells en cap moment han fet cap pas per parar la proposta i s'ha mostrat molest per les "acusacions infundades" que han rebut per part dels pagesos. "Nosaltres vam aconsellar que ho fessin només en propietats privades". D'altra banda, Serra també ha dit que els serveis jurídics els van aconsellar desvincular-se de la iniciativa al no trobar-se dins un marc legal. Els Sometents, per la seva banda, es queixen de la falta de recolzament del consistori i asseguren que aquest boicot, que no saben ben bé d'on ha vingut ni perquè, ve donat "perquè no ens volen veure ni en pintura".

 

 

Data de Publicació 27 Agost de 2012
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " ajuntaments , Alcarràs , Generalitat , sometents "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.