Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
 • AVUI:
 • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 5 + 2 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

El PP d'Albatàrrec denuncia irregularitats en el pressupost, que l'alcalde nega rotundament

L'alcalde Baltasar Biosca creu que el regidor popular està desinformat

  La denúncia per part del Grup Municipal del PP d'Albatàrrec sobre possibles irregularitats en el pressupost de l'Ajuntament pel 2013 ha deixat 'sorprès' l'alcalde, Baltasar Biosca, que acusa aquest partit d'estar 'desinformat' i 'molt lluny de la realitat'.


  Concretament, el grup municipal del Partit Popular, a través d'un comunicat, exigeix a l'equip de govern que clarifiqui les presumptes irregularitats que conté el pressupost per al 2013. El regidor popular, Mariano Biela, demana saber com és possible que la partida destinada a personal laboral fix hagi registrat un increment de 318.879 a 340.000 euros, quan compta amb una persona menys en plantilla i els sous estan congelats per llei. El PP demana també a l'alcalde d'Albatàrrec que clarifiqui l'augment de 333.000 euros a 1.142.000 euros (un 342%) del pressupost de l'empresa Distribuïdora Elèctrica d'Albatàrrec, després de produir-se nombroses baixes d'abonats en aquesta companyia durant l'any 2012.

  Preguntat per aquestes acusacions, l'alcalde, Baltasar Biosca, ha respost a la revista Altanto que pel que fa a la partida destinada a personal laboral fix no ha registrat cap tipus d'increment i es mantè la mateixa partida que en l'any 2012. En aquest sentit, creu que el PP no s'ha informat correctament. També es mostra perplex pel que fa a l'acusació d'un augment del 342% en el pressupost de l'empresa Distribuïdora Elèctrica d'Albatàrrec, ja que encara no l'han aprovat. En qualsevol cas, ha dit que es podria haver confós l'augment amb el fet que no es contempla cap tipus d'inversió.
  Data de Publicació 28 Gener de 2013
  Comentari Article2 comentaris    Imprimir Articleimprimir
  Més notícies sobre " Albatàrrec "

  ** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.