Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 4 + 3 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

Alcarràs impulsarà horts familiars per a veïns de la població amb dificultats econòmiques

En un terreny proper a les piscines, n'hi hauran 82 i seran de 70 metres quadrats

1 fotos

L'equip de govern de l'Ajuntament d'Alcarràs iniciarà en els propers dies l'adaptació en horts urbans d'un terreny municipal de gairebé una hectàrea per destinar-lo, principalment, a famílies empadronades a la Vila que es trobin en una situació adversa, per culpa de l'atur de llarga durada, que hagin deixat de rebre tot tipus de prestació o d'altres casos colpejats per la crisi i que els Serveis Social s'encarregaran d'analitzar.


Un cop s'hagi fet la parcel·lació del terreny sortirà un total de 80 horts d'uns 72 metres quadrats cadascun. Un dels principals requisits serà que les persones adjudicatàries només podran utilitzar-los per a l’autoconsum, sota cap concepte per a la venda. L’Ajuntament ha redactat  un Reglament de Règim d’Ús i Funcionament dels Horts Familiars en el qual figuren totes les condicions generals, així com els drets i els deures dels futurs arrendataris. Els horts seran de cultiu ecològic i tindran un lloguer de 30 euros cada sis mesos. Segons el règim d’adjudicació de les parcel·les, també és valorarà, a més a més dels ingressos familiars, el fet de trobar-se en situació d’invalidesa i jubilació. L’Ajuntament supervisarà en tot moment el bon funcionament i la correcta utilització dels mateixos.

L’alcalde, Miquel Serra, creu que amb aquest projecte l’Ajuntament facilita diversos objectius. Per un costat, donar un ús social a uns terrenys municipals que actualment estant en desús; també, per un altra banda, una funció solidària amb famílies de la Vila que ho passen malament. A més a més, i així s’ha demostrat en d’altres ciutats que els tenen, aquest tipus d’horts urbans compleixen també una funció terapèutica i pedagògica tant per als que els utilitzen, com també per al seu entorn.  

Data de Publicació 30 Gener de 2013
Comentari Article30 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Alcarràs "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.