Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
 • AVUI:
 • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 5 + 6 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

Detingut a Suïssa l'autor de robatoris a entitats bancàries de Seròs, Aitona i Torrent de Cinca

  Una operació conjunta entre els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Civil ha permès detenir l'home que presumptament va atracar 6 entitats bancàries de Lleida, Saragossa i Osca durant l'any passat.

  Després d'una laboriosa investigació es va identificar l'atracador com a Ibrahima D., de 26 anys i nacionalitat senegalesa, i es va esbrinar que estava vivint a Neuchâtel (Suïssa). Gràcies a la col·laboració de la policia suïssa es va constatar que el fugitiu hi residia amb una identitat i nacionalitat falses. El 9 de gener el Jutjat d'Instrucció número 4 de Lleida va emetre una ordre europea de detenció que va permetre la seva detenció a Suïssa el 30 de gener. Està pendent que s'aprovi la seva extradició a Lleida.

  Arran dels indicis els investigadors van determinar que tots els fets havien estat perpetrats per la mateixa persona. Es tractava d'un home que entrava a les oficines portant un passamuntanyes, amb cinta aïllant als dits i armat amb un revòlver. Després d'amenaçar els treballadors de l'entitat, fugia amb els diners que hi havia fora de la caixa forta.

  En alguns dels robatoris, a l'exterior del banc l'esperava un turisme que conduïa un altre home, que li garantia una ràpida fugida. Aquests fets es van repetir en sis casos diferents, agrupats en dos períodes de temps.

  El primer, que va del 13 de juliol al 8 d'agost de 2012, engloba tres atracaments que es van cometre en sucursals bancàries de Seròs, Bujaraloz (Saragossa) i Torrent de Cinca (Baix Cinca).

  El segon, que va del 6 al 13 de novembre de 2012, agrupa altres tres atracaments, un d'ells en grau de temptativa, que es van produir en dues sucursals bancàries d'Aitona i en una altra de Mequinensa (Baix Cinca).

   

  El seu còmplice

  D'altra banda, la investigació en territori espanyol va continuar, per tal de localitzar el còmplice que, en algun dels atracaments, li feia de xofer a l'atracador, i d'aquesta manera li garantia una ràpida fugida.

  El coautor va ser detingut el 21 de febrer a Fraga. Es tracta de Hugo N. C., de 24 anys i nacionalitat portuguesa i veí de Fraga, el qual presumptament hauria participat en dos atracaments. Hugo N. C., com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb violència i intimidació, va passar a disposició judicial el dissabte davant del jutjat d'instrucció número 4 de Lleida, el qual va ordenar la seva llibertat amb càrrecs.

  Data de Publicació 27 Febrer de 2013
  Comentari Article22 comentaris    Imprimir Articleimprimir
  Més notícies sobre " Aitona "

  ** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.