Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 9 + 1 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

Alcarràs aprova una moció en favor de la declaració de sobirania del poble català

1 fotos

L'Ajuntament d'Alcarràs va aprovar en el ple del passat dijous una moció a favor de la Declaració de Sobirania del Poble de Catalunya i el procès de transició nacional que el Parlament de Catalunya aprovà el passat 23 de gener. La moció va rebre el vot favorable dels regidors d'ERC, el PSC i CiU, mentre que l'únic regidor del PP hi va votar en contra.

El document manifesta l'adhesió de l'Ajuntament a la declaració del Parlament, la qual explicita que "el poble català és subjecte polític i jurídic plenament sobirà per a decidir per si mateix el seu futur, sense ingerències externes de cap tipus". Amb el llum verd a aquesta moció l'Ajuntament d'Alcarràs també agafa "el compromís de treballar per aconseguir el suport majoritari del poble català a la constitució de l'Estat propi, fent arribar a tots els nostres conciutadans les raons que ho avalen i convidant-los a participar en la construcció d'un Estat al servei d'una societat més lliure, justa, pròspera i profundament democràtica". L'alcalde, Miquel Serra, va remarcar la importància d'aquesta moció perquè posa l'èmfasi en el 'dret a decidir' dels ciutadans de Catalunya perquè diguin, democràticament, si volen viure en un estat indepedent. La resta de portaveus dels grups municipals del PSC i CiU, Marina Forcada i Gerard Serra, respectivament, també van deixar clar que el millor excercici democràtic ha de ser que el poble pugui decidir el seu futur.

SUPORT ALS AJUNTAMENTS QUE NO COL·LOQUEN LA BANDERA ESPANYOLA

Per una altra part, l'alcalde també va voler mostrar en el ple el suport a tots aquells ajuntaments que pateixen la pressió per part de la delegada de l'Estat Espanyol a Catalunya per posar en els seus edificis oficials la bandera espanyola. A més a més, va instar a l'Associació de Municipis per la Independència, que representa a 647 ajuntaments que signifiquen les 2/3 parts dels municipis de Catalunya, que facin recolzament, assessorament i pressió per tal d'aconseguir defensar als ajuntament afectats. Considerant que resultarà més forta una actuació general i coordinada que una defensa a títol individual. L'alcalde va deixar clar que en molts pobles, com el d'Alcarràs, fa anys que no es col·loca la bandera espanyola sense que hi hagi cap tipus de problema. En aquest sentit, va recordar que el tracte de l'Estat Espanyol cap a Catalunya no ha estat l'adequat, per la qual cosa 'no ens sentim ben tractats'.

Data de Publicació 05 Març de 2013
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Alcarràs "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.