Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
 • AVUI:
 • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 0 + 6 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

Alcarràs aprova per unanimitat exercir la sobirania fiscal i tributar a Catalunya

Acord d'ahir al ple per part dels 13 regidors d'ERC, PSC, CiU i PP

  El ple de l’Ajuntament d’Alcarràs va aprovar ahir dijous per unanimitat una moció per tal d’exercir la sobirania fiscal i iniciar els mecanismes per tal de procedir al pagament dels impostos a l’Agència Tributària de Catalunya. Els 13 regidors corresponents als partits polítics d’ERC (5) i PSC (2)  (al govern municipal); i CiU (5) i PP (1), a l’oposició, hi van votar a favor.

  La moció va ser inicialment presentada per ERC, però a proposta de CiU si van voler afegir tots els grups com a proposants.

  Segons els acords adoptats el ple de l’Ajuntament d’Alcarràs manifesta la voluntat del municipi d’exercir la seva sobirania fiscal. En aquest sentit, s’iniciaran els mecanismes necessaris per tal de procedir al pagament de l’Impost Sobre la Renda a les Persones Físiques (IRPF) i l’Impost sobre el Valor Afegit (IVA) d’aquest ajuntament a l’Agència Tributària de Catalunya, en els propers mesos. L’acord adoptat es comunicarà a la Conselleria d’Economia de la Generalitat, al Parlament, a la delegació del govern espanyol i a l’Associació de Municipis per la Independència.

  L’alcalde, Miquel Serra, va explicar que el document es porta a ple després que l’hagués proposat l’Associació de Municipis per a la Independència i va mostrar la satisfacció després que aconseguís la unanimitat de tots els regidors de diferents forces polítiques presents al ple. “Això vol dir que les diferències en qüestions cabdals com ho és la millora de l'economia de Catalunya no són tant distants com de vegades sembla”, va explicar. Així mateix, els portaveus dels diferents grups es van mostrar partidaris de fer pedagogia entre la ciutadania per tal d’explicar que es tracta d’una acció legal i que té per objectiu reclamar un millor tracte fiscal per a tots els catalans i catalanes.

  Per una altra banda, en el ple també es va explicar la reunió que una representació del alcaldes reunits a la ‘Cimera d’Alcarràs’ van mantenir amb el fiscal en cap i el president de l’Audiència de Lleida per traslladar-los-hi les seves propostes per combatre els furts i robatoris al camp i la reincidència. Ens els propers dies, la representació d’alcaldes té previst reunir-se amb els sindicats agraris i el departament d’Agricultura.

   

  Data de Publicació 28 Juny de 2013
  Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
  Més notícies sobre " Alcarràs "

  ** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.