Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 4 + 8 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

Sudanell cobra les bonificacions de l'IBI de l'AP-2 amb un import de 115.000 euros

Altres municipis del Segrià estan pendents de cobrar-lo

3 fotos

El municipi de Sudanell ha cobrat ja els 115.000 euros que li pertoquen de les bonificacions de l'IBI de les autopistes i gràcies a la Diputació de Lleida. L'organisme provincial va guanyar als tribunals el dret dels ajuntaments a ser compensats pels trams d'AP-2 que passen pel seu terme i corresponent als anys 2003 fins el 2007. L'alcalde de la localitat, Josep Mª Sanjuan, va explicar que faran ús d'aquests diners per millorar l'entrada al municipi i enderrocar una casa de la plaça de l'Església, asfaltar i renovar el municipi i acabar de reformar les canonades que porten l'aigua de Lleida.

En total, són 13 els municipis afectats: Sudanell, Torres de Segre, Soses, Puigverd de Lleida, Montoliu de Lleida, Aitona, Alfés, Tarrés, Juneda, Castelldans, Borges Blanques, Albi i Vinaixa, amb imports que van des dels 49.000 euros (Montoliu de Lleida) fins als 539.000 euros (Borges Blanques). D'aquests, han cobrat Sudanell i Tarrés, mentre que Puigverd de Lleida ja ha rebut la notificació de pagament de 138.000 euros. D'altra banda, Montoliu de Lleida es preveu que rebi en breu la notificació corresponent als 49.000 euros que li pertoquen. Pel que fa a Aitona, Torres de Segre, Alfés, Borges Blanques, Albi i Castelldans ja han rebut sentència estimatòria del Tribunal Superior i Soses, Juneda i Vinaixa estan pendents de resolució de sentència. En total, la suma de tots els pobles ascendeix a 3,7 milions d'euros. Ara resta cobrar les quantitats corresponents als anys 2008 i 2009, ja que els anys anteriors al 2003 han prescrit.

L'anunci es va fer públic durant la visita del President de la Diputació a Sudanell, on a més va visitar les instal·lacions del Centre Casa Nostra d'ASPROS. També va reunir-se amb l'alcalde d'Albatàrrec, on va visitar les obres del poliesportiu i amb el de Torres de Segre, on va anar a veure primer les obres que es fan al centre del poble per reconvertir les antigues escoles en un equipament social i després la restauració d'un antic molí.

Data de Publicació 11 Febrer de 2010
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Aitona , ajuntaments , Alfés , carreteres , Diputació Lleida , Montoliu de Lleida , pobles Baix Segre , Puigverd de Lleida , Soses , Sudanell , Torres de Segre "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.