Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 7 + 8 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

Signen el conveni pel nou parc de bombers de Seròs

1 fotos

El secretari general del departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació (DIRIP), Joan Boada, i l'alcalde de Seròs, Gabriel Pena, han signat la cessió a la Generalitat d'un solar de titularitat municipal per a la construcció del nou parc de Bombers de la localitat.

Els terrenys, de 3.306,38 m2 de superfície, es troben al sector Hortal, a tocar de la rotonda d'accés a Serós. Per a la construcció del nou parc de Bombers, el solar haurà de ser qualificat per a ús d'equipaments públics. El Consistori, a més, urbanitzarà l'entorn de la parcel·la per facilitar l'operativitat del nou equipament, de manera que, quan l'edifici estigui acabat, pugui tenir accés a les xarxes dels serveis bàsics; aigua, llum, gas i telèfon, a més d'uns vials aptes per a la circulació dels camions de Bombers.

El departament d'Interior, per la seva banda, iniciarà properament els tràmits per a la redacció del projecte arquitectònic, que, un cop acabat, s'haurà de licitar. S'estima que les obres de construcció podrien començar al llarg del primer trimestre de 2011. Interior invertirà al voltant d'1.2 milions d'euros en la construcció de l'edifici, que tindrà aproximadament uns 700 m2 de superfície. Interior finançarà l'obra i serà la responsable tant del seu manteniment com dels treballs de manteniment que s'hi puguin fer en un futur.

El nou parc de Bombers de Seròs substituirà l'actual instal·lació, que es troba en una altra zona de la localitat, al carrer del Calvari. Aquest equipament és un dels 34 parcs que hi ha a la Regió d'Emergències de Lleida. En l'actualitat, el parc l'integren 24 bombers voluntaris, que disposen d'una autobomba rural pesant (BRP) i d'una unitat de personal i de càrrega (UPC).

Data de Publicació 13 Maig de 2010
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Bombers , Generalitat , Seròs "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.