Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 4 + 0 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

Demà entra en vigor la nova llei de seguretat viària

Entre altres mesures, es redueix el nombre d'infraccions que treuen punts i s'elimina la suspensió temporal del permís de conducció com a sanció

1 fotos

Aquest dimarts 25 de maig entra en vigor la reforma de la llei de seguretat viària, que té per objectiu agilitzar el procediment sancionador i evitar la impunitat d'alguns infractors. Una de les novetats és el temps de pagament de la sanció. Si s'efectua dins dels 20 dies naturals següents a la notificació se li descompta un 50% de l'import i a més si és greu no comporta detracció de punts ni tampoc s'anotarà al Registre d'infractors. Però, és clar, aleshores si es segueix aquest procediment vol dir que es renuncia a efectuar al·legacions a recurs administratiu. Només es podrà presentar un contenciós administratiu al jutjat.

Les multes es classificaran en lleus, greus i molt greus, les quals es correspondran a 100, 200 i 500 euros respectivament. Tot i això, hi haurà infraccions que tindran un barem propi, com l'excés de velocitat que anirà de 100 a 600 euros o algunes faltes molt greus que poden anar dels 3.000 als 20.000 euros. D'altra banda, s'endureix la multa per dur instal·lat un inhibidor de radars, que ara comporta una sanció de 6.000 euros.

La nova llei també afecta al nombre d'infraccions que treuen punts, que passen de 27 a 20, a banda d'eliminar la suspensió temporal del permís de conducció. Per últim, en els cursos de recuperació de punts s'en obtindran 6 enlloc de 4.

 

Més info a la pàgina del Servei Català de Trànsit.

Data de Publicació 23 Maig de 2010
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " carreteres , seguretat vial "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.