Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 5 + 6 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

Convoquen una manifestació en contra la ubicació d'un abocador a Seròs

  • Logotip del grup contrari a l'abocador
  • Cartell de la protesta
2 fotos

Diverses entitats de la zona, ajuntaments i també sindicats agraris han convocat una manifestació per aquest diumenge 6 de juny a les 18:30h per protestar en contra de la possible instal·lació d'un abocador dins el terme municipal de Seròs. La mobilització tindrà lloc a l'encreuament de la carretera de Flix i Seròs (Maials).

L'emplaçament que li volen donar és a la Finca de l'antiga Mina Margarita, prop dels pobles de Maials, Almatret, La Granja d'Escarp i Seròs. Això suposaria un greu impacte pel territori i sobretot per l'agricultura, el sector més important de la zona. Al·leguen també que la instal·lació de l'abocador perjudicaria al medi ambient, ja que estaria situat prop de zones d'interès natural com l'Aiguabarreig, els Tossals d'Almatret i Zones Especials de Protecció d'Aus.

Es dóna la circumstància que el passat 19 de març es va aprovar una moció a la Diputació de Lleida per la qual es demanava a l'alcalde de Seròs, Gabriel Pena, que instés a l'empresa a canviar la ubicació. Tal i com ha explicat Ricardo Plaza, portaveu del grup municipal de CiU a l'ajuntament de Seròs, Pena no va fer cas d'aquesta mesura i va efectuar un decret d'alcaldia pel qual es canvia la qualificació de terreny i passa de ser zona de reg a ser zona industrial. Aquest decret es troba en fase de resolució de l'Ajuntament, que ha de tenir en compte les al·legacions que han fet tant CiU de Seròs i la Comunitat de regants del Segrià Sud, com la resta d'entitats que hi estan en contra. Precisament aquesta protesta es durà a terme per tal que el consistori ho tingui present a l'hora de resoldre la qüestió i un cop resolta sigui enviada a Urbanisme de la Generalitat.

La manifestació està convocada per la comunitat de regants del Segrià Sud, els ajuntaments d'Almatret, Maials, Llardecans, Aitona, CiU de Seròs, la plataforma Almatret net, cooperatives d'Almatret, Maials, Llardecans i els sindicats agraris JARC i Unió de Pagesos.

 

Data de Publicació 03 Juny de 2010
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " dipòsit residus Seròs , Seròs "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.