Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 10 + 4 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

Troben una caravana robada a Alcarràs i en detenen els ocupants

En total es van detindre cinc persones a Lleida relacionades amb robatoris d'autocaravanes

  • Mossos d'Esquadra
  • Mossos d'Esquadra
  • Mossos d'Esquadra
3 fotos

Els Mossos d'Esquadra van detindre aquest dimecres al matí a Alcarràs, una parella per un delicte de robatori i furt d'ús de vehicle i el conductor per falsificació documental. Els joves duien una caravana amb les matrícules d'origen italià, les quals presentaven indicis d'haver estat manipulades. Un cop a comissaria, els agents van comprovar que l'autocaravana era en realitat d'origen francès i que constava com a sostreta a València a finals d'abril d'aquest 2010. Murahemo S, de 19 anys, i Saina B, de 21, veïns de Ripollet, van quedar detinguts.

D'altra banda, el conductor d'una altra autocaravana, Loris H, de 50 anys i sense domicili conegut, va ser arrestat el dilluns 24 de maig a la N-II a Lleida en el decurs d'un control de documentació per dur un permís de conduir fals i per manipular el número de bastidor del vehicle. Els dos ocupants del vehicle que anaven amb ell van ser localitzats dies més tard al comprovar que la documentació que havien presentat als agents era falsa. Un d'ells estava en un descampat juntament amb dues autocaravanes més. Allà va ser detingut per falsedat documental i se li va intervenir els dos vehicles. L'endemà, una patrulla detenia l'altre ocupant per falsedat documental. Es tracta de Roki H, de 27 anys i Zafir A, de 26. Les dues caravanes constaven com a sostretes a Itàlia i l'altra, matriculada a l'estat espanyol, estava denunciada com a sostreta a mitjans del mes d'abril a Pamplona.

Finalment, per gestions realitzades, es va concretar que hi havia dues caravanes més en dipòsit en un establiment de pupil·latge de caravanes de Lleida a nom de dues persones relacionades amb els detinguts i placa de matrícula italiana.

Les dues autocaravanes actualment es troben a comissaria de Lleida on s'està realitzant les comprovacions necessàries per determinar la seva procedència ja que, tot apunta, també serien de procedència il·lícita.

 

Data de Publicació 06 Juny de 2010
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Alcarràs , Mossos d'Esquadra , robatoris "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.