Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
 • AVUI:
 • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 7 + 4 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

Els lleidatans registren la nota de tall i la de l'expedient més alta de tot Catalunya

A Catalunya, el percentatge d'aprovats de les PAU és el més alt de tota la història

  Un total de 1.454 estudiants de la província de Lleida ha aprovat les Proves d'Accés a la Universitat, les PAU, o més conegudes com la selectivitat. Pel que fa a la nota mitjana dels expedients, els lleidatans han arribat al 7,219, la nota més alta de totes les províncies. A més, també som capdavanters en la nota mitjana d'accés, amb un 6,813.

  En el conjunt de Catalunya, 24.244 estudiants, el 94,4% dels 25.679 que es van presentar els dies 9, 10 i 11 de juny a les proves d'accés a la universitat (PAU), podran accedir el curs que ve a la universitat. El percentatge d'aprovats és el més alt registrat mai a les proves, i supera el 93% de l'any passat i el 90,1% de fa dos anys. El comissionat per a Universitats i Recerca, Joan Majó, ha afirmat que "estem parlant d'una xifra rècord que va acompanyada d'altres dades positives, com el fet que en totes les assignatures de la fase general la nota mitjana que han obtingut els estudiants no ha baixat de 5". Pel que fa a la nota mitjana global de les PAU que han obtingut els estudiants s'ha enfilat per tercer any consecutiu per sobre del sis, fins arribar al 6,2. El 53,93% dels estudiants ha obtingut una nota mitjana per sobre del 6, el 26,62% ha obtingut una nota mitjana entre el cinc i el sis, i el 14,40% entre el quatre i el cinc.

  El percentatge d'aprovats de la convocatòria de juny del 2010 inclou els estudiants de matrícula ordinària (23.754); els estudiants repetidors que van suspendre altres anys i que ara han aconseguit aprovar les proves (327), i els alumnes que s'han tornat a presentar per millorar la seva nota (171).

  La nota mitjana dels expedients acadèmics del batxillerat ha estat de 7,061 (l'any passat va ser de 6,99). Amb aquests resultats, la nota mitjana d'accés a la universitat ha estat enguany més alta que fa un any, concretament de 6,7 (el 2009 va ser de 6,6). Aquesta nota es calcula de la manera següent: el 60% correspon a l'expedient de batxillerat i el 40% restant a la nota de la fase general de les PAU.

  Pel que fa a la nota més alta hi ha hagut un triple empat: dues noies, de Barcelona i Olot, i un noi de Tarragona.

  Data de Publicació 27 Juny de 2010
  Comentari Article2 comentaris    Imprimir Articleimprimir
  Més notícies sobre " Educació , pobles del Segrià "

  ** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.