Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 2 + 8 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

Llum verda per modificar l'ordenança de civisme a Lleida per regular l'ús del vel integral

1 fotos

La Comissió d'Urbanisme, Medi Ambient, Mobilitat i Seguretat portarà al ple d'aquest divendres la proposta de modificació de tres articles de l'Ordenança de Civisme i Convivència de Lleida per tal de limitar o prohibir l'accés, permanència i ús dels serveis i equipaments municipals a les persones que utilitzin vel integral o altres elements que obstaculitzin la visió del rostre i impedeixin o dificultin la identificació i la comunicació visual.

La nova ordenança també especifica que aquestes limitacions o prohibicions poden afectar tant als prestadors dels serveis com als usuaris, així podran haver excepcions que es justifiquin per l'exercici de determinades professions, per seguretat i higiene en el treball o per altre motius justificats.

Els encarregats dels serveis informaran a les persones afectades sobre la prohibició d'accedir i romandre en els espais o locals emprant aquests elements que impedeixen o dificulten la identificació i la comunicació visual.Si, no obstant això, la persona o persones persisteixen en la seva actitud, es procedirà a requerir l'actuació dels agents de l'autoritat. Aquests podran impedir que les persones accedeixin o s'estiguin en els esmentats espais amb les mesures pertinents.

En cas d'arribar a imposar alguna multa, l'import oscil·larà entre els 30 i els 600 euros, que correspon a les sancions de tipus lleu. El ple municipal aprovarà la modificació de l'ordenança de forma inicial i tot seguit s'obrirà un període d'informació pública de 30 dies.

 

Data de Publicació 29 Juny de 2010
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " immigració , Lleida , Partits polítics "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.