Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 7 + 6 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

L'alcalde de Seròs envia una carta a la d'Aitona on li diu que li falta ètica i decència

Gabriel Pena es pregunta si Rosa Pujol 'menteix o és ignorant'

  • Pancarta que oneja a Aitona des del passat 7 de juliol
1 fotos

Sembla ser que el Dipòsit Controlat de Residus que es podria instal·lar al municipi de Seròs està portant la polèmica a un nivell més elevat: el de les desqualificacions. Fa uns dies publicàvem a aquesta pàgina web l'oposició del consistori d'Aitona al dipòsit de residus de Seròs. La posició sobre aquesta qüestió es va decidir d'acord amb una moció que no va comptar amb els vots d'ERC. En el comunicat enviat pel consistori s'assegurava que l'abocador de Seròs -i no dipòsit- "acollirà fracció orgànica, fracció inorgànica, residus derivats del tractament d'aigües i residus municipals", mentre que el republicà Gabriel Pena assegurava a aquesta revista que els materials serien inerts, embalats i impermeabilitzats. D'altra banda, des d'Aitona s'assegurava que els residus provindrien de la resta d'Espanya, afirmació desmentida per l'alcalde de Seròs.

Aquest comunicat, que va aparèixer a diversos mitjans de comunicació, va fer esclatar la polèmica entre els dos consistoris i va empènyer a  Pena a enviar una carta personal a l'alcaldessa. En ella s'hi poden apreciar desqualificacions com que es pregunta si Rosa Pujol "menteix o és ignorant" i assegura que ella està obsessionada en fer-lo fora de l'escena política i que per aquest motiu poden haver-hi greus conseqüències per a la convivència dels dos municipis. Per si això fos poc, Pena assegura en la carta que li falta ètica i decència per dur a terme el seu càrrec i l'acusa d'actuar amb la finalitat de guanyar punts dins el partit.

Avui la convergent Rosa Pujol ha enviat una carta de resposta a l'alcalde de Seròs, Gabriel Pena. En ella apareixen els arguments de la seva posició contrària al dipòsit, com la riquesa del territori en flora i fauna i l'agricultura com a motor econòmic.

Pujol considera que "els insults i les actituds dèspotes no afavoreixen en absolut la bona convivència entre pobles" i assegura que continuaran manifestant-se amb la resta d'alcaldes de la zona per a que Seròs no aculli "un abocador de residus industrials".

Ara caldrà veure com acaba tota aquesta qüestió.

 

Data de Publicació 21 Juliol de 2010
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Aitona , ajuntaments , dipòsit residus Seròs , Seròs "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.