Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 5 + 5 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

En 25 dies hi ha hagut 26 víctimes mortals a les carreteres catalanes

El Servei Català de Trànsit demana la màxima prudència arran d'aquestes dades tan negatives

  • Només en el que portem de juliol, han perdut la vida 26 persones
1 fotos

Aquest cap de setmana fins a 4 persones han perdut la vida en 3 accidents, que també han deixat 2 ferits greus i 2 ferits lleus. El darrer accident ha passat cap a les 09.00 h de diumenge al matí a la N-340. Un turisme ha sortit de la via al pk. 1.104,5 de la nacional, a l'altura del Perelló (Baix Ebre) amb el resultat d'una persona morta i una altra de ferida greu.

Hores abans, al voltant de les 04.30 h, dos turismes han col·lidit frontalment al pk. 326 de la C-31 a Palamós (Baix Empordà), amb el resultat dels dos conductors morts. En l'accident també s'hi ha vist implicat un tercer vehicle i això ha provocat dos ferits lleus.

Per acabar, a les 00.46 h de la nit de dissabte a diumenge, un turisme i un ciclomotor han col·lidit al pk. 2,8 de la C-61, a Arenys de Munt (Maresme). D'entrada, el motorista ha resultat ferit greu però finalment ha mort aquest matí. En el sinistre, l'acompanyant que viatjava al ciclomotor ha resultat ferit greu.

Amb les víctimes d'aquest cap de setmana hi ha hagut un augment del 52,9% de la mortalitat respecte del juliol de 2009. Al marge dels ferits, de l'1 al 25 de juliol de 2010 hi ha hagut 26 persones mortes en 24 accidents, quan en el mateix període de 2009 es van registrar 17 morts en 14 sinistres.

Davant d'això, l'SCT demana extremar la prudència a la carretera per evitar més morts i també per minimitzar la lesivitat dels accidents. A més, recorda que el cap de setmana del 30 de juliol a l'1 d'agost es preveu especialment complicat quant a mobilitat a la xarxa viària catalana.

No obstant això, cal destacar que es manté la tendència reductora de la mortalitat si tenim en compte tot el que portem d'any. Deixant de banda els ferits, de l'1 de gener al 25 de juliol d'enguany s'han registrat 132 víctimes mortals en 109 sinistres. Això representa un decrement de prop del 14,3% respecte del mateix període de 2009, quan van morir 154 persones en 135 accidents.

Data de Publicació 25 Juliol de 2010
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " accidents , carreteres , defuncions , estadístiques "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.