Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 8 + 8 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

Detenen al peatge de Soses dos homes amb 2kg de cocaïna

Portaven la substància, valorada en 120.000 euros, amagada en pots de productes d'higiene personal

  • Mossos d'Esquadra
  • Mossos d'Esquadra
  • Mossos d'Esquadra
  • Mossos d'Esquadra
4 fotos

Els cossos de seguretat van detenir aquest dimecres dos homes com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública. José Miguel RC, de 41 anys, i Mario Kleber RC, de 26 anys, tots dos veïns de Barcelona, portaven 2 kg de cocaïna amagats en un doble fons de productes d'higiene personal com són xampús o sabor per les mans.

El Servei de Vigilància Duanera de Lleida va avisar els Mossos d'un possible trasllat de drogues per l'autopista AP-7 cap a Barcelona. Donat que es tenia constància del vehicle que faria el trasllat, efectius dels dos cossos van muntar un dispositiu conjunt.

Pels vols de les 13.30 hores una patrulla camuflada, que participava en el dispositiu, va detectar l'esmentat vehicle quan es disposava a sortir de l'autopista al peatge de Soses i va aturar-lo al mateix lloc. Els agents van escorcollar el turisme i els dos ocupants, sense trobar aparentment res sospitós. Tot i així, als agents els va cridar l'atenció la textura interior d'uns envasos que suposadament contenien productes d'higiene personal.

Per efectuar les comprovacions oportunes, es va traslladar el vehicle i els dos ocupants a la comissaria de Lleida, la qual disposa d'un escàner de seguretat en els seus accessos. Un cop observats els cinc envasos per l'aparell de raig X, es va comprovar que dos d'ells tenien un doble fons a l'interior del qual hi havia 1kg de pasta de cocaïna a cadascun d'ells.

Segons estimacions de l'Oficina Central Nacional d'Estupefaents el valor de la cocaïna comissada, un cop tractada i dosificada podria arribar als 120.000 euros. Els detinguts passaran en les properes hores a disposició judicial davant el jutjat en funcions de guàrdia a Lleida.

 

Data de Publicació 05 Agost de 2010
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " delictes , Mossos d'Esquadra , Soses "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.