Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 1 + 7 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

El nou aparcament subterrani de la plaça Ricard Viñes ja està en funcionament

La primera i la segona planta del pàrquing es destinaran a la rotació i el lloguer mensual, mentre que les places de la tercera s'han posat a la venda

1 fotos

Aquest matí ha entrat en funcionament el nou pàrquing de la Plaça Ricard Viñes de Lleida, que disposa d'un total de 466 places repartides en tres plantes. L'alcaldessa en funcions, Marta Camps, ha presidit l'estrena i ha explicat que la primera i la segona planta del pàrquing es destinaran a la rotació i el lloguer mensuals mitjançant abonaments que cobreixen diferents horaris. Les places de la tercera planta, un total de 150, s'han posat a la venda.

En aquest sentit, l'aparcament serà gratuït per a tothom la primera setmana de funcionament. A partir del dia 10 de setembre, la tarifa de l'aparcament es cobrarà a 0,0383 € per minut, l'hora a 2,30 € i el dia a 18 €. A més, hi haurà un abonament mensual diürn (entre les 7.00 hores del matí i les 16.00 hores de la tarda) que costarà 40 €, un abonament mensual nocturn a 42 € (19.30 h a 9.00 h + 13.30 a 16.30 h de dilluns a divendres i les 24 hores dels caps de setmana). L'abonament mensual de 24 hores costarà 85 €. També hi ha un abonament comercial de 65 € en què es podrà aparcar de dilluns a dissabte de 9.00 hores del matí a les 21.00 hores de la nit. Cal destacar que la concessionària Dragados-Iridium ha arribat a un acord amb l'Associació de Comerciants de la Zona Alta per tal que els seus associats i clients gaudeixin de descomptes en les tarifes.

La concessionària ha contractat un total de 20 treballadors que estan distribuïdes en tres torns, ja que l'aparcament funciona durant les 24 hores del dia.

 

Clica aquí per veure la tarifa de preus

Data de Publicació 02 Setembre de 2010
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " equipaments , Lleida "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.