Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 2 + 3 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

Esquerra regala avui 200 estelades en motiu de la Diada Nacional de Catalunya

A canvi, els ciutadans presentaran una proposta per la ciutat

1 fotos

Esquerra de Lleida, en motiu de la Diada Nacional de Catalunya, regalarà de nou estelades a tots els ciutadans que es presentin avui dijous 9 de setembre, davant de l'IMAC a les dotze del migdia. Aquest any els republicans han decidit doblar la xifra d'estelades regalades, en total 200, a canvi, totes les persones que vulguin gratuïtament l'estelada tindran que omplir una butlleta presentant una proposta per a la ciutat de Lleida. Montse Bergés, portaveu d'Esquerra a la Paeria, ha explicat que Esquerra repeteix de nou la iniciativa degut a la constant negativa de l'alcalde de Lleida a repartir-les conjuntament amb les senyeres que cada any regala la Paeria, "volem aprofitar el repartiment d'estelades també per a que els ciutadans de Lleida ens facin una proposta per a la ciutat, una proposta oberta, que cadascú ens pugui dir alguna cosa sobre la nostra ciutat, i que després nosaltres aprofitarem tan per la redacció del nostre programa com per presentar propostes de millora a la Paeria durant la resta del que queda de mandat".

Bergés també ha explicat que com cada any, Esquerra farà una ofrena floral a l'Edifici del Roser, enguany a les 9.45 del matí, "Vam demanar al juliol a la Paeria que tot i que l'edifici estigués en obres, que es pogués igualment fer la ofrena floral a aquest lloc tan històric i emblemàtic de la ciutat, i finalment hem pogut aconseguir que l'alcalde pugui negociar amb les obres que l'edifici estigui obert durant la diada", explica Bergés. Una vegada finalitzada l'ofrena floral, Esquerra s'adherirà a la manifestació organitzada per Òmnium Cultural que començarà a les 10.30 hores davant del mateix edifici del Roser i finalitzarà a la Seu Vella.

Per la seva part, Carmel Mòdol, diputat i candidat per Lleida d'Esquerra al Parlament, referint-se precisament a la manifestació, ha fet una crida a la participació ciutadana per a que sigui massiva, ja que és la primera manifestació en molt de temps que s'organitza de forma quasi unitària a la ciutat de Lleida. Mòdol també ha recordat a partits com el PSC que el lema de la manifestació és Som una Nació: Nosaltres Decidim! I no com vol transmetre el grup municipal del PSC a Lleida, exposant que és una manifestació en defensa de l'Estatut "el dia 11 no només és defensarà l'estatut, l'últim exemple l'hem tingut recentment amb la nova Llei d'Acollida, i la proposta del Defensor del Pueblo per impedir que el català sigui la llengua d'acollida dels nouvinguts. La manifestació és un clam unànime per dir que a Catalunya les coses les decidirem nosaltres, i serem els catalans els que decidirem que volem ser en el futur. Evidentment la gent d'Esquerra a la manifestació demanarem la independència, però també que la gent sàpiga que els catalans no estem disposats a que ens vagin agredint sense donar cap mena de resposta", finalitza el diputat.

L'Ajuntament de Lleida, per la seva banda, regalarà senyeres avui i demà als centres cívics, l'IMAC i la Paeria.

 

Per veure els actes previstos per la Paeria durant la Diada a Lleida, fes clic aquí.

Data de Publicació 08 Setembre de 2010
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Lleida , Partits polítics "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.