Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 8 + 7 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

El pàrquing de Ricard Viñes serà gratuït fins el 19 setembre

1 fotos

L'empresa concessionària de l'aparcament subterrani de 466 places de la plaça Ricard Viñes, Dragados-Iridium, perllongarà la seva gratuïtat fins al proper diumenge 19 de setembre, amb l'objectiu de donar-lo a conèixer entre els ciutadans i ciutadanes i a petició de l'Ajuntament de Lleida. Durant aquests primers dies de funcionament, la nova infraestructura ha tingut una ocupació mitjana del 80%, tot i que alguns dies ha arribat a fregar el 100%. A partir del 20 de setembre la tarifa de l'aparcament es cobrarà a 0,0383 € per minut, l'hora a 2,30 € i el dia a 18 €.

També cal destacar que, a més, hi haurà un abonament mensual diürn que costarà 40 € i un abonament mensual nocturn a 42 €. L'abonament mensual de 24 hores costarà 85 €. També hi ha un abonament comercial de 65 €. A més, la concessionària Dragados-Iridium ha arribat a un acord amb l'Associació de Comerciants de la Zona Alta per tal que els seus associats i clients gaudeixin de descomptes en les tarifes.

La nova infraestructura disposa d'un total de 466 places que s'encabeixen en tres plantes. Així, la primera i la segona planta del pàrquing es destinen a la rotació i el lloguer mensuals mitjançant abonaments que cobreixen diferents horaris. L'aparcament, que té tant l'entrada com la sortida per Balmes i que gràcies a la rotonda es poden fer tots els moviments d'accés, disposa de 150 places a la tercera planta que es destinen a la venda, amb una cessió d'ús de 50 anys, que és el període de la concessió municipal de l'aparcament, amb un preu de 17.169,17 € més IVA. Les condicions de pagament són un 40% a l'entrega de la plaça i la resta en 4 pagaments trimestrals des de la data de la firma del contracte.

La concessionària ha contractat un total de 20 treballadors, de les quals 5 són persones amb alguna disminució, que estan distribuïdes en tres torns, ja que l'aparcament funciona durant les 24 hores del dia.

Data de Publicació 09 Setembre de 2010
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " equipaments , Lleida "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.