Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 9 + 5 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

Seròs convertirà la Casa dels Mestres en un alberg

1 fotos

L'edifici de la Casa dels Mestres passarà a ser un alberg municipal que acollirà els turistes de la zona que avui dia es veuen obligats a buscar altres alternatives fora del terme. Així ho estableix el conveni signat entre el conseller d'Agricultura, Joaquim Llena, i l'alcalde de Seròs, Gabriel Pena. Per dur a terme aquesta actuació, s'ha atorgat un ajut econòmic de 256.124 euros provinent del ministeri de Medi Ambient, Rural i Marí i del departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural.

Al 2004 l'Ajuntament de Seròs va crear l'Oficina de Dinamització de la Confluència (www.aiguabarreig.cat) amb l'objectiu d'originar i impulsar iniciatives per promocionar, des de Seròs, els espais naturals de la confluència del Segre, Ebre i Cinca i amb ells, el Baix Segre. L'actuació vingué acompanyada de la creació de la Universitat Catalana d'Estiu de Ciències de la Naturalesa i, al 2007, de l'Oficina Catalana de Turisme Ornitològic, que posicionava Seròs com a destí de naturalesa.

Malgrat tot, en tota la Confluència no hi ha un espai on poder allotjar els turistes i això provoca que es perdi una part important d'ingressos i de l'atractiu de la zona. D'aquí la importància de poder adequat un alberg municipal.

Aquest conveni es va signar juntament amb tres més que Llena va establir amb els consistoris de Sort, Cervera i el Baix Pallars. Tots ells formen part del programa pilot 2009 de Desenvolupament Sostenible del Medi Rural.

 

Data de Publicació 01 Agost de 2010
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " equipaments , Seròs "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.