Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
 • AVUI:
 • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 9 + 0 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

La comunitat islàmica de Lleida es queda sense el solar per la nova mesquita

  La comunitat islàmica del carrer del Nord de Lleida ja no disposa del solar del polígon industrial El Segre per construir la nova mesquita. La Comissió d'Urbanisme, Medi Ambient, Mobilitat i Seguretat ha donat llum verda a la proposta definitiva de rescissió de l'actual concessió administrativa del solar del polígon industrial El Segre a la comunitat islàmica del carrer Nord, davant dels incompliments per iniciar les obres de construcció de la nova mesquita. D'aquesta manera, rebutja les al·legacions presentades per la Comunidad Islámica de Cooperación y de Unión de Lleida y Comarca del Segrià el passat 20 de gener del 2011 en les quals manifesten la seva voluntat de fer únicament una construcció provisional i demanen la redacció d'un nou plec de condicions sobre la parcel·la esmentada del polígon i, per tant, es dedueix que els propis interessats desisteixen de dur a terme el temple en les condicions en què es va acordar al desembre del 2007.

  Així, doncs, "es dóna per extingit la concessió administrativa de la parcel·la del carrer Josep Baró i Travé en favor de la comunitat musulmana del carrer Nord, que es va aprovar l'any 2009. També s'acorda deixar sense efecte el protocol de col·laboració de 4 de desembre del 2007 pels mateixos incompliments esmentats", tal i com ha informat la primera tinenta d'alcalde, Marta Camps.

  En aquest acord es considera que la comunitat islàmica no ha donat compliment als reiterats requeriments dels serveis tècnics municipals per presentar un projecte definitiu de cara a construir la nova mesquita, després que el juliol del 2009 aquesta optés per sol·licitar un canvi de l'avantprojecte d'obres inicial i presentés una sol·licitud per construir un edifici provisional. Finalment, però, tampoc s'ha presentat la documentació necessària en relació a aquesta construcció provisional i després del darrer escrit de la comunitat musulmana en què es demana un nou plec de condicions amb noves especificacions sobre la concessió del solar, s'ha optat per deixar sense efecte els diversos acords adoptats en el seu dia entre els musulmans del carrer Nord i l'Ajuntament de Lleida.

  Aquest proposta, que s'haurà de ratificar al ple de l'Ajuntament del proper divendres, també acorda iniciar un nou procediment de concessió administrativa sobre el domini públic del terreny municipal ubicat al carrer Josep Baró Travé, 111, del polígon industrial El Segre.

   

   

  Data de Publicació 25 Gener de 2011
  Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
  Més notícies sobre " immigració , Lleida , Mesquita "

  ** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.