Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 1 + 6 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

El conseller Puig anuncia que l'1 de març quedarà eliminada la zona 80km/h

1 fotos

El conseller d'Interior, Felip Puig ha anunciat que a partir del dia 1 de febrer començarà un procés gradual i progressiu d'eliminació de la zona 80 km/h. En aquest sentit Puig ha apuntat que, als accessos a la ciutat de Barcelona, "eliminarem el límit de 80 km/h i establirem límits racionals en funció de la capacitat viària de cada carretera". El conseller d'Interior també ha destacat que amb aquesta decisió es dóna resposta a un compromís electoral i de govern.
 
Puig ha explicat que, partint de la situació actual de "limitació rígida i indiscriminada a 80 km/h" s'ha establert un calendari per a la supressió de la mesura, que conclourà amb un nou model que preveu que es completi la implementació de la velocitat variable a tots els accessos de Barcelona a finals d'aquesta legislatura.
 
Així partir de l'1 de març de 2011 hi haurà un nou escenari de velocitats als accessos a la ciutat de Barcelona de manera que a les vies de la zona 80 km/h sense velocitat variable es retiraran tots els senyals fixos de limitació de velocitat i s'instal·laran plafons informatius que indicaran la velocitat màxima permesa mentre que a les vies de la zona 80 km/h on actualment s'aplica la velocitat variable es modificaran els programes informàtics per tal que la velocitat màxima establerta sigui la que permeti cada tipus de via.
 
El director del Servei Català de Trànsit, Joan Aregio, ha concretat que el canvi de model de gestió del trànsit afectarà 53,3 quilòmetres dels 78 que integren l'actual "zona 80 km/h" mentre que a 24'7 quilòmetres es mantindrà el límit de 80 "per diferents motius", principalment pel fet que són zones de transició entre zona interurbana i urbana. Aregio també ha explicat que "es faran dues revisions al cap de tres i sis mesos a partir de l'1 de març per adequar els plantejaments a la realitat del trànsit i fer els ajustaments que calguin". Les modificacions també s'efectuaran, si el Departament de Territori i Sostenibilitat ho aconsella, en funció de l'estat de la contaminació.

Data de Publicació 01 Febrer de 2011
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " seguretat vial "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.