Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 7 + 0 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

Els alumnes de l'Escola Bressol aprenen a fer mondongo

4 fotos

Els alumnes de l'Escola Bressol Municipal d'Alcarràs van aprendre a fer llonganisses amb la tècnica artesanal del mondongo. Per fer-ho, primer els alumnes van anar a veure, ja elaborades, les 3.000 llonganisses que l'Associació de Mestresses de Casa preparen tots els anys i de les que en poden gaudir tots els veïns i veïnes en la tradicional Festa del Porc que dóna el tret de sortida a la Festa Major d'Hivern.

Tots els infants de l'escola, des els nadons fins als més grans, amb la Paquita Cascarra, membre de l'Associació de Mestresses de Casa d'Alcarràs, va ensenyar el procediment a tots els infants de l'escola, des dels nadons fins als més grans. Vestits amb davantal i ben arremangats, es van posar mans a la feina per pastar la carn amb el pebre i la sal. Després van fer rodar la màquina del mondongo per anar veient com sortien les llonganisses. Un cop lligades amb el cordill, cadascun dels alumnes es va emportar una llonganissa per compartir-la amb els seus familiars a casa i poder gaudir d'un àpat bo i saludable.

L'Escola Bressol Municipal d'Alcarràs, per a nens i nenes de 0 a 3 anys, compta en l'actualitat amb 72 d'alumnes. Els petits alumnes, a més de les activitats diàries de l'Escola Bressol, participen en tallers i activitats complementàries organitzades pel centre. Aquestes activitats estan molt relacionades amb les seves pròpies necessitats i el seu entorn, com és el cas de la vila d'Alcarràs, un poble amb unes tradicions molt arrelades que els docents volen que els més petits coneguin i en gaudeixin.

 

Data de Publicació 08 Febrer de 2011
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Alcarràs , alimentació , centres educatius "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.