Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 7 + 6 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Actualitat

Enrere

Redueixen l'import d'alguns recorreguts de l'AP-7

  • Foto d'arxiu
1 fotos

Avui el Ministeri de Foment ha posat en servei la modificació del sistema de peatge de l'autopista Barcelona-Tarragona, entre Martorell i Salou, cosa que reduirà l'import d'alguns recorreguts. Passarà del sistema obert actual a un de tipus tancat. A més, s'ha completat l'enllaç de Gelida, de manera que els usuaris de la zona podran utilitzar aquest enllaç per dirigir-se cap al sud per l'autopista, el que no era possible en l'actualitat.

Amb el nou sistema, el peatge dels recorreguts amb origen o destinació en els enllaços de Gelida, Sant Sadurní d'Anoia, Vilafranca Nord, Vilafranca Centre i Reus serà inferior a l'actual, mantenint invariables el dels altres recorreguts. Per a la seva implantació, se suprimeixen les barreres de peatge troncals de El Vendrell i Tarragona, a l'autopista Barcelona-Tarragona, i la barrera de Mediterrani, de l'autopista Saragossa-Mediterrani, de manera que es podrà realitzar el recorregut complet per les dues autopistes sense parades intermèdies.

D'altra banda, les societats concessionàries de l'autopista Barcelona-Tarragona (Acesa) i Tarragona-València (Aumar) han acordat, amb l'autorització del Ministeri de Foment, el cobrament conjunt del peatge en aquestes dues autopistes, suprimint la barrera troncal de Cambrils. Per tant, es podrà efectuar qualsevol recorregut per aquestes tres autopistes (Barcelona-Tarragona, Tarragona-València i Saragossa- Mediterrani) sense parades intermèdies.

Data de Publicació 17 Abril de 2011
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " carreteres , Govern estatal , preus "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.