Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 8 + 5 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Digues la teva!

Enrere

La meva filla mai ha estat escolaritzada

1 fotos

La meva filla de nou anys mai ha estat escolaritzada. Des que va néixer viu a Alcarràs, i mai ha estat escolaritzada en condicions. Durant 6 anys l'Administració ha perdut nombroses oportunitats per a fer-ho, en ocasions per falta de voluntat política i anteposant interessos electorals, en d'altres per deixadesa, i en el darrers 2 anys amb l'excusa comuna: la crisi i les "necessàries retallades". Així la meva filla des de l'any 2005, ha vist com la seva aula era un magatzem pintat amb bonics colors però que no aconseguien tapar la humitat i l'olor de les clavegueres, el gimnàs d'una escola d'infantil sense primària que, abans de ser inaugurada, ja s'havia quedat petita; i finalment, una sort de mòduls prefabricats amb els que, lamentablement, conviurà diàriament fins que acabi la seva educació primària.

Durant tot aquest temps, la meva filla ha escoltat com jo li anava dient, tal com ens ho anaven prometent des de l'Administració, que l'any vinent ja tindria una nova escola amb aules adequades i serveis com ara biblioteca, menjador, pati, gimnàs, aules polivalents i de reforç (que ella sempre ha associat amb el vestíbul). I any rere any, ella m'ha preguntat per què no tenia la seva escola, si així ens ho havien promès aquests "responsables". Pregunta que jo no sabia com contestar, donat que sempre li he ensenyat que les promeses, si es fan, s'han de complir. 

Així, la meva filla ha crescut veient com, la primera estructura de l'Administració de l'Estat amb qui té una relació directa i estreta, l'escola, està construïda en la més absoluta incertesa i precarietat; i que, al cap davant hi ha uns responsables polítics que prometen coses que després no compleixen. Aquest és el trist missatge que comencen a entendre la meva filla i tants d'altres nens i nenes que, malauradament, es troben en una situació semblant; i a mi, em fa molta por que missatges com aquest, siguin la base del raonament de les generacions del futur. Per tant, la meva pregunta és: som conscients de les veritables repercussions que el dia de demà tindran moltes de les actuals decisions polítiques?

 

Pare d'alumne de l'escola Parc del Saladar d'Alcarràs

 

Data de Publicació 15 Desembre de 2011
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Alcarràs , centres educatius , crisi econòmica , Educació , mobilitzacions ciutadanes "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.