Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 8 + 5 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Digues la teva!

Enrere

Alcarràs, poble tolerant, però exigent

  • Alcarràs en contra els robatoris del 18 de maig
1 fotos

En primer lloc, voldria donar les gràcies públicament al poble d'Alcarràs per haver manifestat divendres passat de forma tan exemplar i multitudinària allò que en aquests moments ens inquieta: la inseguretat. El seu comportament ha estat propi del d'una societat seriosa, compromesa amb el seu poble. Els alcarrassins i les alcarrassines han parlat i han sortit al carrer per demanar solucions a aquest problema que ens preocupa a tots, i que només podrem redreçar si tots plegats sumem esforços.

Els ciutadans d'Alcarràs hem estat i som gent integradora i tolerant, però també exigent amb tothom, sigui quin sigui el seu origen. El valor més preuat del nostre municipi és la seva gent, i aquesta es mereix tot el respecte per part dels ciutadans, però també per part dels governants. Jo, com a alcalde, i tots els regidors tenim la responsabilitat i l'obligació de governar per a tothom.

Des de fa anys convivim amb el fenomen de la immigració i hem demostrat que hem sabut rebre amb els braços oberts totes les persones que, des del respecte, han arribat al nostre municipi a treballar i a aportar el seu gra de sorra per a tirar endavant l'economia local. L'única condició que se'ls ha demanat ha estat el principi bàsic de qualsevol societat democràtica: per poder gaudir d'uns drets, cal acceptar uns deures. En aquest sentit, cal dir les coses pel seu nom i que ningú no s'enganyi: la gran majoria ha complert, i és per això que avui a Alcarràs gaudim d'una cohesió social forta. Una altra cosa ben diferent són tots aquells que, ja siguin d'aquí o provinguin de fora i per les raons que siguin (esclat de la bombolla immobiliària, crisi, un terme municipal gran amb moltes explotacions agrícoles i ramaderes, sensació d'impunitat...), delinqueixen o tenen comportaments incívics que trenquen l'harmonia veïnal. Per combatre-ho, ara cal deixar treballar els cossos policials i continuar amb les mesures que des de fa mesos l'equip de govern ha posat en marxa. La darrera reunió de la Junta de Seguretat Local ha estat profitosa i, malgrat que ens hauria agradat comptar amb la presència del conseller d'Interior, el senyor Felip Puig, tenim el convenciment que el treball iniciat aviat donarà els seus fruits. A cada moment l'equip de govern ha actuat amb la màxima celeritat pensant en el conjunt de la ciutadania. El nostre objectiu, per damunt de picabaralles polítiques i partidistes que no porten enlloc, no és cap altre que facilitar la convivència de tot el veïnatge, així com augmentar la seguretat a la vila. Ara bé, també som conscients que l'augment del nombre d'habitants ha d'anar acompanyat d'una actualització i un increment dels recursos en matèria de seguretat ciutadana per part d'altres administracions. No escoltar les nostres demandes seria injust i irresponsable per part de qui les ha de complir i difícil d'assumir pel consistori. Per tant, continuarem insistint fins on faci falta en les nostres lícites i justes peticions, com reforçar la nostra policia local, comptar amb presència dels Mossos durant tot l'any i que la justícia actuï amb contundència amb els reincidents que s'emparen en la sensació d'impunitat.

Som un equip de govern jove que vol construir un Alcarràs econòmicament fort i socialment just i segur. La nostra vila, amb més de nou mil habitants, és avui un dels municipis emergents del Baix Segrià. Compta amb una indústria agrícola i ramadera potent, un comerç en expansió i de qualitat i un niu d'emprenedoria que ben aviat donarà bons resultats. A més a més, l'activitat cultural i festiva al nostre municipi segueix més viva que mai, amb noves associacions i amb un alt nivell de participació. Perquè al cap i a la fi, qui dóna vida a un poble, qui l'enriqueix dia a dia, és la seva gent i el seu treball. Des de l'Ajuntament hi contribuirem posant-nos al seu costat, dialogant i treballant braç a braç, com ho hem fet sempre, per aconseguir un Alcarràs cada dia millor.

 

Miquel Serra i Gòdia
Alcalde d'Alcarràs

 

Data de Publicació 23 Maig de 2012
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " ajuntaments , Alcarràs , mobilitzacions ciutadanes , robatoris "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.