Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 9 + 0 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Editorial

Enrere

Una escola feta a mitges

  • Foto de la recepció de l'escola
1 fotos

La crisi econòmica sembla no entendre d'edats i fins els més petits n'estan patint les conseqüències. Els alumnes del CEIP Parc del Saladar d'Alcarràs estan embotits en unes instal·lacions on tot espai és susceptible de convertir-se en una improvisada aula: la recepció, el passadís, l'aula de psicomotricitat...això és així perquè només està construïda la part corresponent als equipaments d'educació infantil, mentre que les instal·lacions de primària i el gimnàs no estan ni començades.

Actualment, el col·legi té cinc grups en cursos d'educació infantil i dos d'educació primària i és obvi que no hi ha espai per tots els nens i que les condicions no són les adequades: el pati és petit, l'aula de psicomotricitat pels més menuts ha desaparegut per convertir-se en una aula convencional, no hi ha lloc per una cuina, etc. A més, tot això encara esdevé més traumàtic si es té en compte que l'any vinent entraran dos cursos més de P3.

L'AMPA d'aquesta escola ha dit prou. Prou d'esperar unes obres que es prorroguen igual que ho va fer la, per fi acabada, carretera de Vallmanya. Aquesta situació necessita una solució i una resposta immediata ja que l'alternativa dels barracons no podria ser més rebutjada per l'AMPA. Tan sols es demana complir i acabar el projecte iniciat. Un projecte que, paradoxalment, es va dur a terme per descongestionar l'altra escola de la vila.

Ara toca esperar. L'AMPA ha mogut fitxa i ara és el torn del departament d'Educació. Si aquesta situació no s'aclareix, els pares dels nens del Parc del Saladar amenacen en no portar els seus nens a l'escola. "Tot sigui per la bona educació dels nostres fills".

Data de Publicació 25 Gener de 2010
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Alcarràs , centres educatius , Parc del Saladar "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.