Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 3 + 2 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Editorial

Enrere

Apostant pel comerç local

1 fotos

Un any més, Alcarràs ha acollit la Festa del Comerç al Carrer per tal de promocionar els serveis i comerços de la vila. Una quarantena d'expositors es van situar al davant de les Escoles de Baix, en un espai uniforme també capaç d'acollir les diverses activitats que es van dur a terme durant la jornada.

L'elecció del nou espai de la Festa del Comerç al Carrer va ser molt encertada. Fins ara es celebrava a la Plaça Major, on no hi cabien tots els expositors i molts d'ells es col·locaven en carrers continus, quedant apartats del centre de la celebració. En aquesta edició, el carrer Doctor Castells va ser acordonat i tots els comerços estaven situats de manera igualitària. Tots eren visibles a primer cop d'ull.

Aquesta és una gran oportunitat. D'una banda, els comerços poden mostrar bona part dels seus productes, alhora que es crea un ambient idoni per les relacions comercials; de l'altra, els visitants troben en un únic espai multitud d'empreses locals disposades a oferir tots els seus serveis. Tenint en compte el context econòmic, no hem d'oblidar que elles són en bona part el motor econòmic de la vila. Aquests comerços aconsegueixen que Alcarràs disposi d'una important xarxa de serveis i productes que ens permeten trobar tot allò que busquem sense necessitat de desplaçar-nos a la capital. D'aquesta manera, Alcarràs es consolida com el centre comercial de la zona. I entre tots hem de lluitar perquè continuï sent així.

Gràcies a la participació de les entitats de la vila, la Festa del Comerç al Carrer es converteix en una jornada lúdica on no només es fomenta el comerç local sinó que també s'organitzen activitats per tothom. Cal agrair i reconèixer la tasca que l'ACSA du a terme any rere any per poder celebrar aquesta festa. Tan és així que ja estan preparant la propera edició, que tindrà lloc al març del 2012 al mateix recinte de les Escoles de Baix.

Data de Publicació 16 Novembre de 2011
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Alcarràs , associacions de comerciants , crisi econòmica , empreses , fires "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.