Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 10 + 5 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Editorial

Enrere

2012: començament d'una nova era

1 fotos

El 2011 ha estat un any marcat pels canvis. Canvis en la natura, que s'han traduït en diverses catàstrofes naturals, com les inundacions d'Austràlia, el terratrèmols al Japó, a la ciutat espanyola de Lorca, a EEUU i a Turquia o l'erupció submarina a la illa canària de El Hierro. Però també les persones han canviat i han sortit al carrer per manifestar la seva indignació al panorama actual. Els casos de corrupció en l'esfera pública també han estat a l'ordre del dia com la imputació del ministre de Foment José Blanco, el president de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps o el mateix Iñaki Urdangarín. Fora d'Espanya, la "forçada" dimissió dels primers ministres italià i grec, Silvio Berlusconi i Andreas Papandreu han provocat la substitució gens democràtica pels tecnòcrates Mario Monti i Lucas Papademos, vinculats al banc d'inversió Goldman Sachs, culpable a vox populi de la crisi financera. Tot això sense oblidar la por que ens transmeten la majoria dels mitjans de comunicació a través del bombardeig de notícies negatives com la crisi econòmica.

D'una manera o altra, sembla que hi ha alguna cosa que no funciona i aquest 2012 hauria de portar un canvi. Pot ser un canvi de sistema com desitgen els indignats? Pot ser una evolució espiritual, com prediuen algunes profecies o mestres espirituals? O un canvi de consciència en el què ens adonem que som un amb la Mare Terra i si ella desapareix, nosaltres anem darrere? O un descobriment científic que per la troballa de l'anomenada partícula de Déu ens faci entendre millor el món? O hauríem de començar per un canvi interior i projectar-lo a la realitat que ens envolta? Si més no, el 2012 serà un any important per l'evolució de la humanitat.

 

Data de Publicació 12 Gener de 2012
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " astronomia , crisi econòmica , internacional , medi ambient , moviment indignats , Partits polítics , spanishrevolution "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.